Promotor Rent a Car lanseaza serviciul de transferuri auto si inchirieri masini cu sofer de la / catre Aeroportul Otopeni Henri Coanda

Otopeni - 20 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

Promotor Rent a Car Bucuresti lanseaza serviciul de transferuri auto de la / catre Aeroportul Henri Coanda, Otopeni la tarife promotionale!

Cautati un transfer rapid si eficient de la / catre Aeroportul Otopeni ? Acum avem solutia optima pentru dumneavoastra, Promotor Rent a Car Bucuresti ofera servicii de transferuri auto de la aeroport la locatia dorita. 7 zile pe saptamana, la dispozitia dumneavoastra. Puteti alege masini mici si confortabile sau mari, pentru grupuri de persoane.

Inchirieri Auto Otopeni

Inchirieri Auto Otopeni

 Inchirieri auto cu sofer, transferuri auto si inchirieri masini pe termen lung. Toate la preturi mici. 

Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car lanseaza serviciul de transferuri auto si inchirieri masini cu sofer , disponibil in Bucuresti si Otopeni.

Cel mai mare aeroport al Romaniei, Aeroportul International Henri Coanda este situat la 16.5 km. Nord de centrul Bucurestiului si deserveste peste 60 de destinatii externe si circa 10 destinatii interne. Aceasta poarta de intrare in oras este tranzitata anual de peste 9 milioane de pasageri. Distanta fata de centrul orasului face necesar un transfer auto rapid si confortabil, pentru calatorii care sosesc la orice ora in terminalele Aeroportului Otopeni.

Accesul facil pe cale rutiera , prin DN1, catre centrul Capitalei, face ca transferul cu masina sa fie o varianta ideala, ziua sau noaptea, pentru pasagerii care calatoresc cu avionul spre diferite destinatii.

Promotor Rent a Car a gasit o solutie convenabila pentru clientii sai, ofera transferuri auto catre si de la aeroport, la tarife de 20-25 euro per transfer. Comparativ cu serviciile oferite de transportul in comun sau cele ale companiilor de taxi, Promotor Rent a Car va garanteaza servicii de inchirieri auto ieftine , simplu si eficient. Masinile inchiriate de la noi sunt prevazute cu dotari moderne : airbaguri, radio CD, scaune ajustabile, inchidere centralizata, aer conditionat, climatronic. Pretul de inchiriere masina include TVA, combustibil platit in avans si rovinieta ( taxa de drum).

Parcul de masini al companiei Promotor Rent a Car Otopeni cuprinde o flota diversificata de autoturisme, care va stau la dispozitie pentru inchiriere, la cele mai mici preturi. La noi gasiti de inchiriat : Dacia Logan, Renault Clio Symbol,  Skoda Fabia, Ford Fiesta, Chevrolet Aveo, Dacia Lodgy (7 locuri), Opel Corsa,Skoda Rapid, Chevrolet Cruze si alte tipuri de masini, de unde va puteti alege masina preferata. In functie de necesitatile dumneavoastra, puteti inchiria o masina din clasa economic, cu un consum de combustibil mic, sau puteti opta pentru o masina puternica, din clasa premium.