Protein House începe Noul An cu zeci de produse noi sau la ofertă

Oradea - 17 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Codurile de reducere oferă discounturi speciale clienților

Reduceri, oferte si noutati la proteine si suplimente nutritive pentru fitness si culturism - intra acum pe www.proteinhouse.ro

Reduceri, oferte si noutati la proteine si suplimente nutritive pentru fitness si culturism - intra acum pe www.proteinhouse.ro

Mii de români se bucură în fiecare an de ofertele magazinului online proteinhouse.ro ce oferă produse precum proteine , creatină, aminoacizi, oxid nitric, complexe vitamine, accesorii pentru fitness și bodybuilding, de la producătorii de renume Kevin Levrone, BSN, Dedicated, Dorian Yates Nutrition, MHP, Dymatize, Gaspari Nutrition, MHP, Musclemeds, Musclepharm, Muscletech, Nutrend, ProSupps, SunWarrior, Universal, Weider, Chiba, Ronnie Coleman, Optimum Nutrition ON etc. Acum, la începutul lui 2019, pasionații de sport pot să se bucure de preturi scăzute și o gama nouă de produse.

• Proteine care nu te balonează - PS ISOLATE

PS Isolate este un produs unic, cu 0g carbohidrați, 0g grăsimi, 0g zahăr și 20 g de proteine din zer izolat, ușor de asimilat.

Descrierea completă la: https://proteinhouse.ro/prosupps-ps-isolate-908g

• Noi arome HIT BCAA 10:1:1 - unul dintre cele mai complexe produse pe baza de aminoacizi

Hit BCAA a fost dezvoltat pentru a reduce catabolismul și distrugerea de fibre musculare la minim, indiferent de intensitatea și durata antrenamentelor. Cu gust de portocale, acest pachet nou oferă o doza masiva de Bcaa 12 000mg, 3000 mg de citrulina malat, 2000 mg beta alanina și 1000 mg tirozina.

Specificații la https://proteinhouse.ro/dorian-yates-nutrition-hit-bcaa-10-1-1-400g

10% REDUCERE prin codul #proteinhouseteam!

• Cel mai puternic pre workout de la Dorian Yates - OXID NITRIC BLOOD&GUTS

Un mix de ingrediente conceput să maximizeze performanța din timpul antrenamentului și să îmbunătățească capacitatea de concentrare. Conține un amestec puternic de ingrediente inclusiv malat de citrulină, AKG de arginină și beta-alanină pentru pompare musculară și creșterea forței și rezistenței sportivului.

Mai multe informații la https://proteinhouse.ro/dorian-yates-nutrition-blood-guts-340g

Utilizați codul #prostefan pentru 10% REDUCERE!

• Arzatoare de grasimi puternice - LEVRO LEAN de la KEVIN LEVRONE

Excelent pentru a obține forma sportivă mult dorită! Levro Lean este un arzător de grasimi puternic, un supliment pentru slăbit eficient și sigur pentru toată lumea. Conține extract de cacao, guarana, ardei iute, portocale amare si are o mulțime de beneficii.

Detalii la https://proteinhouse.ro/kevin-levrone-levro-lean-90-de-capsule

•  Suplimente nutritive naturale si proteine vegane Sunwarrior

SunWarrior este una dintre cele mai cunoscute firme de suplimente nutritive natural-organice, în totalitate pe bază de plante. Misiunea celor de la SunWarrior este de a crea cele mai bune proteine vegetale ​​pe bază de plante și suplimente nutritive naturale.

Comenzi online la https://proteinhouse.ro/brand/sunwarrior.html

La înregistrarea pe site, clienții beneficiază de un plus de 5% REDUCERE la toate produsele prezente în stoc!

Despre PROTEIN HOUSE

Protein House ofera o gama variata de suplimente nutritive pentru sportivi, persoane pasionate de fitness, bodybuilding ori pentru toti cei care doresc sa slabeasca sau sa isi dezvolte masa musculara.

Prin magazinul amplasat in Oradea (strada Vavilov, 2) ori prin shop-ul online www.proteinhouse.ro, clientii au acces rapid la suplimente nutritive premium, certificate, atent selectionate pentru a garanta rezultate excelente si antrenamente eficiente, indiferent de nevoi. Pentru a gasi produsele necesare, magazinul online ofera acces rapid inca de pe prima pagina, inspre categorii precum: suplimente nutritive preferate de sportivi, reduceri si promotii, arzatoare de grasime si produse pentru slabire s.a. Mai mult decat atat, site-ul ofera acces la planuri detaliate pentru antrenamente/ nutritie, in functie de obiective, nevoi si categorii de doritori; articole ce prezinta ultime noutati din domeniu sau sfaturi practice pentru sportivi.