PROTRUCK si Iveco ECODAILY prelungesc vacanta clientilor cu ECOPRETURI SPECIALE!

BUCURESTI - 13 septembrie 2010

Comunicat tip General in Auto

PROTRUCK, distribuitor autorizat al vehiculelor comerciale Iveco, lanseaza, cu sprijinul Iveco Romania, o oferta speciala pentru vehiculele Iveco ECODAILY, atat in varianta van, cat si autosasiu, cu multiple posibilitati de carosare.

Astfel, vehiculele Iveco Daily van de 3,5 t MMA au preturi incepand de la 19.999 EURO fara TVA! Acest pret este pentru modelul 35C14 Van cu o capacitate de 12 metri cubi si dotare standard.

Pentru versiunea Iveco Daily autosasiu de 3,5 t MMA si dotare standard, clientii beneficiaza de un discount de 3.000 Euro! Discountul nu contine TVA.

Toate vehiculele care fac obiectul promotiei dispun de noua generatie de motorizari EEV, superioare standardului EURO5, clientii beneficiind astfel de taxa de inmatriculare zero! Consumul de combustibil este redus cu pana la 8,5% pentru motoarele de 3,0 litri si 140 CP, in regim de exploatare extraurbana!

In plus, oferim si o Ecosolutie de finantare prin Iveco Capital: leasing financiar pe o perioada de finantare de 60 de luni (5 ani), cu avans incepand de la 5%, in urma analizei dosarului de leasing.

Oferta este valabila pana la 30 Septembrie 2010 pentru un numar limitat de vehicule!

Despre Protruck International SRL

ECODAILY

Iveco Ecodaily, cel mai recent model al gamei Daily, este un vehicul inovator si ecologic, acordand o atentie sporita mediului inconjurator, fara a compromite insa performanta, durabilitatea si rezistenta. Chiar daca cerinta minima este Euro V, Daily este cu un pas inainte si toate vehiculele pentru sarcini grele sunt omologate conform standardelor EEV (Environmentally Friendly Enhanced Vehicle), standarde care protejeaza din ce in ce mai mult mediul inconjurator, justificandu-si astfel numele de Ecodaily. O alta valoare a marcii Iveco este siguranta si in aceasta idee, Daily are deja in echiparea standard ESP (Electronic Stability Control).

PROTRUCK

PROTRUCK este distribuitor autorizat al vehiculelor comerciale Iveco si al utilajelor pentru constructii New Holland Construction Equipment, precum si distribuitor de vehicule rulate.

La nivel national, reteaua Protruck este formata din 5 Centre de Vanzari si Service: Bucuresti – Glina si Jilava, Targoviste, Focsani si Oradea.

Experienta dobandita de-a lungul celor 17 ani de activitate si inalta calitate a serviciilor prestate reprezinta motivele principale pentru care clientii aleg Protruck ca furnizor de vehicule comerciale.

PROTRUCK Vehicule Comerciale
Str. Caminului nr 54, Manolache, Glina, ILFOV

alina.rosu@protruck.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/protruck-international-srl/protruck-si-iveco-ecodaily-prelungesc-vacanta-clientilor-cu-ecopreturi-speciale