provino

Comunicate de presa si evenimente pe tema provino

 • provino. Concurs de vinuri Vinul.Ro, la Provino Cluj, 15 martie 2012

  provino

  Bucuresti - 24 februarie 2012

  Comunicat de INSIDE BRAND

  ... provino de la Cluj-Napoca (15-18 martie 2012) un concurs de vinuri romanesti. Astfel, in data de 15 martie, la Grand Hotel Napoca, comisii de ...     comunicatul de presa

 • Vezi toate evenimentele despre provino

  Vezi toate comunicatele de presa despre provino

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul provino.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la provino. Informatiile despre provino cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul provino, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la provino, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.