Business-Edu AWARDS a desemnat nominalizarile pentru 2007!

BUCURESTI - 28 februarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Business-Edu AWARDS a desemnat nominalizarile pentru premiile excelentei in training si learning pentru anul 2007.

Business-Edu AWARDS a desemnat nominalizarile pentru 2007!

Nominalizarile s-au facut in baza votului la care au fost invitati sa participe peste 400 de HR manageri din companii romanesti si internationale. Fiecare persoana a avut dreptul la un singur vot. Nominalizarile s-au facut in baza unei liste de criterii stabilite de compania Market Trend conform unui studiu realizat in cursul lunii ianuarie.

Intrati acum pe www.awards.business-edu.ro sa vedeti nominalizatii la categoriile:

Trainerul Anului

Compania Anului

Programul cel mai creativ

Programul de e-learning

Coach-ul anului

Premiile vor fi decernate in cadrul Galei festive vineri, 29 februarie, la hotel Marriott Bucuresti. Gala va cuprinde si o sectiune de premiere a celor mai buni speakeri de la Conferinta Nationala „Training 07”.

Despre PUBLIC SHARE

Organizator: Business-Edu Evenimente
Sponsori: Divin, Sincron HR, Nichi Cristina Nichita, Cumpana
Partener: HR-Club
Parteneri media: Cotidianul, Business Standard, Money Express, Investitii si Profit, The Money Channel, Cariere, Ejobs, Wall Street, 9am, Kudika, comunicatedepresa, academiadeafaceri, Piata, Financial Director, Enlife Media, Web2sms.

Detalii mai multe:
Monica Oltean
PR & Marketing Manager
Tel: 021-461.09.81/86

monica.oltean@business-edu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/public-share/business-edu-awards-a-desemnat-nominalizarile-pentru-2007