Business-Edu Expo

Locul desfasurarii: Sala Dalles

Organizator: PUBLIC SHARE

Business-Edu Expo

Business-edu Expo 2007 este primul loc in care poti afla cele mai noi tehnici, metodologii si tehnologii de training. Creat pentru a ajuta profesionistii in HR si pe cei interesati in dezvoltarea carierei sa ia decizii de cumparare mai bune, aduce in acelasi loc furnizori de top in domeniul training-ului, sesiuni de prezentari de produs si workshop-uri.

Vei putea sa alegi intre furnizori de training, coaching, soft specializat, MBA, masterate si edituri. Business-Edu Expo este singurul eveniment care te ajuta sa-ti creezi o viziune asupra pietei romanesti si a optiunilor pe care le ofera.

Nu trebuie sa ratezi evenimentele din Learning Area - o zona speciala pentru prezentarile de companii, prezentarile de produs, workshop-uri speciale, lansari de carte si intalniri profesionale.

Si la aceasta editie iti aducem Business-Edu Directory 2007-2008, Anuarul firmelor de training si educatie de afaceri, in 5000 de exemplare. Pentru inscrierea in catalog: clara.manolea@business-edu.ro

Pentru a fi la curent cu noutatile legate de eveniment urmareste site-ul www.business-edu.ro sau inscrie-te la newsletter-ul nostru.

Pentru inscrierea expozantilor il puteti contacta pe Alexandru Gherghel, alexandru.gherghel@business-edu.ro, 021-461.09.81


Monica Vanda Oltean,
PR&Marketing Manager
Public Share

Despre PUBLIC SHARE

Despre business-edu
Construit in jurul conceptului Conference & Expo, evenimentul cuprinde o expozitie dedicata furnizorilor de training si o zona de conferinte si workshop-uri.

Structura programului de conferinte cuprinde trei tematici de actualitate:
• 19 septembrie: Evaluarea trainingului, Tehnici de facilitare;
• 20 septembrie: Resurse umane, Coaching, Aplicatii NLP;
• 21 septembrie: Performanta, masurarea si imbunatatirea acesteia.

Pana la 1 august cei interesati pot profita de reducerile la pachetele oferite, care pe langa participarea la conferinta vor primi bonusuri constand in carti si publicatii in functie de alegerea facuta.

Prezentarea detaliata a evenimentului, actualizata permanent, este disponibila la www.business-edu.ro. Website-ul cuprinde si formulare de inscriere, posibilitatea de abonare la newslettere si alerte despre eveniment. Cei interesati pot de asemenea sa comande gratuit, prin posta, programul complet al evenimentului.

Parteneri: Corporate Dynamics International, Kinecto
Sponsori: WebIT, Vinlux
Partener TV exclusiv: The Money Channel
Partener media principal: Profesii
Parteneri media: Neogen, comunicatedepresa.ro, Revista Cariere, Business Magazin, Target, 121.ro, Reader's Digest, E-week, smartfinancial.ro, Saptamanalul Prezent, Hotnews, Brand4Brands, Sapte Seri, Computerworld, Comunicatii Mobile, Psihologia Azi, RFI, Mix FM, Radio Total, Elevate, Infomark, Sens si Consens

Participare: Intrare libera