Mihai Popa Radu initiaza in coaching alaturi de Noble Manhattan

BUCURESTI - 22 februarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Mihai Popa Radu, singurul coach din Romania acreditat de European Coaching Institute (ECI) va participa la prima conferinta de formare din Romania, “Introduction to Coaching”, care se va desfasura pe 7 martie la hotel Ramada Majestic.

Mihai Popa Radu initiaza in coaching alaturi de Noble Manhattan

Mihai Popa Radu conduce compania “Seeds for Success” si a absolvit programul de formare in coaching al Noble Manhattan. Principalele sale domenii de interes sunt leadership-ul, executive coaching si performanta echipelor, cu clienti din top management in domeniul bancar, al pietelor financiare, publicitate, marketing, PR si bunuri de larg consum.

S-a implicat in dezvoltarea coaching-ului in Romania, ca un puternic avocat si este autorul mai multor matariale educationale si articole aparute in publicatii de prestigiu.

“Introduction to Coaching” ofera pentru prima data in Romania ocazia de formare in acest domeniu. Programul va fi sustinut de Gerard O’Donovan si Helen Pickstock de la Noble Manhattan, Marea Britanie.

Gerard O’Donovan este coach, fondator Noble Manhattan si European Coaching Institute (ECI), cu o experienta internationala si clienti de pe 5 continente, din randul top managementului.

Despre PUBLIC SHARE

“Introduction to Coaching” este organizata de Public Share si Noble Manhattan pe 7 martie la hotel Ramada Majestic. Taxa de participare este de 75 de Euro + TVA.
Inscrieri la:
Clementina Anghelache
021.461.09.81/86
clementina.anghelache@business-edu.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/public-share/mihai-popa-radu-initiaza-in-coaching-alaturi-de-noble-manhattan