Peter Collet despre gesturi involuntare la 'Psihologia la locul de munca'

BUCURESTI - 15 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Gesturile, voluntare sau involuntare, sunt la fel de importante ca si conversatiile purtate cu cei din jur. De ele pot depinde relatiile tale cu colegii si sefii tai, ele reflecta personalitatea si temperamentul tau.
Un gest iti poate spune multe despre ceea e gandeste cineva - chiar daca persoana insasi nu este constienta de acest lucru.

Peter Collet despre gesturi involuntare la 'Psihologia la locul de munca'

Despre toate acestea iti va vorbi Peter Collett, invitatul special, in cadrul evenimentului Psihologia la locul de munca. Pe 24 Noiembrie la WTCB vei afla cum sa citesti si sa interpretezi motivele si actiunile altor oameni, dar in egala masura, sa te concentrezi asupra mesajelor pe care le trimiti neintentionat si a efectelor pe care acestea le pot avea asupra celorlalti.

Peter Collett este licentiat in psihologie si studii economice la Universitatea Natal si a obtinut doctoratul la Oxford. Multi ani a lucrat in departamentul de studii psihologice experimentale la Oxford University. Intersul sau academic a acoperit o arie larga de studii incluzand limbajul trupului, culture, stilul directorial, audienta in televiziune.
E cunoscut datorită cercetarilor sale privind audienta TV si comportamentul oamenilor in fata televizorului, precum si cele privind limbajul trupului.

Autor al bestseller-ului „Cartea gesturilor”, Peter Collett ne introduce in fascinantul concept al Gesturilor, dezvaluindu-ne felul in care acestea functioneaza, de unde provin, cum sa le identificam si cum sa le interpretam.
In noiembrie urmeaza sa lanseze si „Cartea gesturilor europene”, care isi propune sa demonstreze ca „tot ce tine de conduita umana este extrem de important si, daca suntem dispusi sa studiem si alte culturi, putem fi recompensati prin descoperirea ca acestea difera de a noastra in cele mai neasteptate moduri“, declara Peter Collett.

Nu rata prezentarea lui Peter Collett: “Mesaje transmise involuntar si modul in care influenteaza angajatii.”

Inscrie-te azi!

BONUS: Cele 2 carti ale lui Peter Collett – Cartea Gesturilor si Cartea Gesturilor Europene vor fi incluse in pachetul de participare!

DISCOUNT: Suna la +40-21-461.09.86 pentru a afla cum poti beneficia de reduceri!

Inscrierile pot fi facute in limita locurilor disponibile pana la 20 Noiembrie. Suna acum pentru a vedea cate locuri mai sunt libere: +40-21-4610986!

Despre PUBLIC SHARE

Parteneri: Editura 3, HR-Club
Sponsori: Cumpana
Parteneri media: Neogen, Revista Cariere, Chief Executive, Mix FM, Saptamanalul Prezent, comunicatedepresa.ro, Sens si Consens, Psihologia Azi, Casa de Traduceri, Psiholife, Business-Adviser
Organizator: Public Share


Persoana de contact:

Oltean Monica Vanda
PR&MKT Manager
PUBLIC SHARE

monica.oltean@business-edu.ro