Psihologia la [locul de] munca, editia a VII-a: CONTRACTE PSIHOLOGICE

Locul desfasurarii: Hotel JW Marriott

Organizator: Business-Edu Evenimente

Psihologia la [locul de] munca, editia a VII-a: CONTRACTE PSIHOLOGICE

Ca manager, recunosti ca resursa cea mai valoroasa a companiei sunt oamenii si, in aceeasi masura, recunosti ca utilizarea acestei resurse este cea mai mare provocare.

Cum faci fata acestei provocari?

Cum poti intelege mecanismele care ii fac pe oameni sa reactioneze in diferite situatii sau care ii motiveaza sa atinga performanta?

Unde si Cum citesti regulile nescrise?

Contractul psihologic este cel mai des "incheiat" contract. Dar si cel mai incalcat... Desi nescris, el sta la baza oricarui tip de relatii. Pe 31 Martie 2009, la hotel JW Marriott Bucuresti, insa ne vom referi la relatia dintre angajat si angajator. Vino la cea de-a VII-a editie a Psihologia la [locul de] munca sa discutam despre Contracte psihologice.
De ce aceasta tema? Deoarece contractul psihologic pare a fi problema numarul 1 in organizatiile actuale, cand angajatii nu mai cred in deviza "un job pe viata", ci in "cat mai multe si mai diverse".

Evenimentul isi propune sa arunce o privire in interiorul naturii relatiilor de la locul de munca, sa descopere cum principii din psihologie te ajuta sa dezvolti lideri si manageri eficienti, sa imbunatatesti munca in echipa, sa cresti motivatia, sa faci fata schimbarilor si sa asiguri imbunatatirea performantelor organizatiei.

Vorbitori si teme:
Romeo Cretu (HRD): Disperarea ALINEI
Dr. Delia Virga (Universitatea de Vest Timisoara): Schimbarea organizationala - de la incalcarea contractului psihologic la paradoxulul angajabilitatii
Amalia Picleanu (Tandem Consulting): Proiectie si interpretare in gestionarea contractului psihologic
Domnica Petrovai (MIND INSTITUTE: Cand contractul psiholog este încalcat
Radu Ionescu (RDI): Influenţare - cum sa il fac sa spuna "da"
Bogdan Serbanescu (BCR): Contracte psihologice in organizatii. O interpretare AT.
Ane Mary Ormenisan (ARAT): Contractul psihologic in managementul resurselor umane
Afla mai multe accesand www.psihologia.business-edu.ro
Contact: Afla mai multe detalii si accesand http://www.psihologia.business-edu.ro !

Daniela Alixandru
Mobil: 0722.123.372
Tel: 021.461.09.81/86

Despre PUBLIC SHARE

Despre business-edu
Construit in jurul conceptului Conference & Expo, evenimentul cuprinde o expozitie dedicata furnizorilor de training si o zona de conferinte si workshop-uri.

Structura programului de conferinte cuprinde trei tematici de actualitate:
• 19 septembrie: Evaluarea trainingului, Tehnici de facilitare;
• 20 septembrie: Resurse umane, Coaching, Aplicatii NLP;
• 21 septembrie: Performanta, masurarea si imbunatatirea acesteia.

Pana la 1 august cei interesati pot profita de reducerile la pachetele oferite, care pe langa participarea la conferinta vor primi bonusuri constand in carti si publicatii in functie de alegerea facuta.

Prezentarea detaliata a evenimentului, actualizata permanent, este disponibila la www.business-edu.ro. Website-ul cuprinde si formulare de inscriere, posibilitatea de abonare la newslettere si alerte despre eveniment. Cei interesati pot de asemenea sa comande gratuit, prin posta, programul complet al evenimentului.

Parteneri: Corporate Dynamics International, Kinecto
Sponsori: WebIT, Vinlux
Partener TV exclusiv: The Money Channel
Partener media principal: Profesii