Trei zile de conferinta si workshop-uri la Training 08

BUCURESTI - 22 iulie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti 4 iulie. Incep inscrierile la Conferinta Anuala Training 08. Editia din anul acesta va avea loc intre 7 si 9 octombrie la hotel J W Marriott Bucuresti.

A cincea editie a conferintei va aduce in fata publicului peste 63 de speakeri, 23 de workshop-uri si 43 de subiecte de conferinta. Si-au confirmat participare speakeri de prestigiu international, iar programul cuprinde workshop-uri care ofera experiente de neuitat. Printre acestia se numara Sid Jacobson, South Central Institute of NLP (SUA), si Paul Houle (Canada).

Programul conferintei este structurat in: Conferinta principala, doua workshop-uri care se desfasoara in paralel si o conferinta aditionala. Temele conferintelor aditionale sunt dupa cum urmeaza: Vanzari – 7 octombrie, HR – 8 octombrie si E-Learning – 9 octombrie.

Programul conferintei, prezentarea vorbitorilor, conditiile si oportunitatile de participare pot fi consultate la www.training.business-edu.ro .

Pina la 15 august pretul de participare este de 180 de Euro pentru o zi de conferinta, sau 505 Euro pentru cele trei zile. Dupa 15 august, pretul este de 210 Euro pentru o zi si de 580 de Euro pentru toate cele trei zile.

Conferinta anuala de training se afla la a cincea editie, si este organizata de Business-Edu Evenimente. Compania mai organizeaza in Romania Tirgul de training si learning Business-Edu Expo, Conferinta anuala de Coaching, seria de conferinte Psihologia la locul de munca si Gala Premiilor Business-Edu AWARDS. Business-Edu Evenimente dezvolta si portalul de training, coaching si educatie de afaceri Business-Edu.ro .

Despre PUBLIC SHARE

Eveniment organizat de Business Edu Evenimente
Mai multe informatii:
Nanty-Anna Tudose
Tel:0728/ 016956
nantyanna.tudose@business-edu.ro