Va asteptam la Gaudeamus cu REDUCERI!

BUCURESTI - 22 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Din 22 pana in 26 noiembrie ne gasiti la cea de-a XIII-a editie a targului Gaudeamus.
Doar in aceasta perioada veti putea gasi cartea “Performance – The Secrets of successful behaviour” de Robin Stuart Kotze la 15% reducere.

Va asteptam la Gaudeamus cu REDUCERI!

Performanta conteaza. Toti si toate sunt evaluate dupa performanta. Aceasta carte iti ofera instrumentele de care ai nevoie pentru a face diferenta, sa reusesti sa-i mobilizezi pe ceilalti in jurul tau si sa le imbunatatesti performanta.
Temele principale pe care le veti gasi sunt: imbunatatirea performantei, comportament vs personalitate ca motor al performantei, adaptarea comportamentului la rol si situatie, schimbarea comportamentala atunci cand vrei si inainte sa ai nevoie de ea, noua stiinta comportamentala, dinamica comportamentala, schimbarea comportamentala la nivel personal si organizational.

Pentru cei interesati de oferta de training-uri si educatie de afaceri pe piata romaneasca le-am pregatit la doar 7 RON “Anuarul firmelor de training” lansat la Business-Edu 2006 – Targ de training si educatie de afaceri.

Va asteptam!

Despre PUBLIC SHARE

Ne gasiti in fiecare zi la nivelul 7.70,stand Business-Edu, miercuri - sambata, zilnic intre orele 10.00 si 19.00, si duminica, intre orele 10.00 si 16.00.
Persoana de contact:
Monica Vanda Oltean
PR&MKT Manager
PUBLIC SHARE
Tel: 461.09.81/86

monica.oltean@business-edu.ro