Marea provocare vine de la Publicis Relations

BUCURESTI - 18 mai 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Razvan Durlan (30 de ani), noul PR Manager al agentiei de publicitate Publicis Romania (agentie care incepand cu acest trimistru comunica si cu un departament specializat numit Publicis Relations), a inceput sa colaboreze inca din anul 2000 cu prima agentie specializata de relatii publice din Romania, pe vremea cand era angajatul unei reviste lunare si inca student in comunicare.

Inceputul de cariera a fost practic tot in domeniul comunicarii la Fundatia Nationala pentru Cultura, Arta si Stiinta “G. Calinescu” din Onesti, unde s-a ocupat si de organizarea emblematicului festival national care poarta numele marelui istoric si critic literar. In 1997 si-a inceput cariera intr-un domeniu absolut nou, televiziune si la scurt timp radio, specializandu-se in 1998 ca producator promovare la Pro Tv si Prima Tv.

Dupa mai bine de doi ani de presa scrisa, timp in care a fost si colaborator sef-sectie monden la revista Privirea si coordonator PR al Centrului Cultural European, Razvan a urmat un pas extrem de important in cariera fiind cooptat de renumita agentie Hill & Knowlton a carei filiala ajunsese si in Romania.

Anul trecut a dezvoltat unul dintre cele mai frumoase si ambitioase proiecte ale sale pe line de comunicare si relatii publice care poarta titlul “Medicover sustine performanta”, un program social pilot in Romania dedicat lotului de olimpici la matematica si nu numai. Licentiat al Facultatii de comunicare si relatii publice “David Ogilvy” din cadrul SNSPA, Razvan este de doi ani de zile si colaborator al cotidianului Romania Libera dar si a altor publicatii de specialitate. Este pasionat de litaratura de calitate, muzica buna, film, teatru, sport si filosofie si adora plimbarile la munte.

Despre publicis

Grupul Publicis ocupa locul I in Europa in industria de publicitate, la nivel mondial fiind al patrulea mare grup de comunicare din lume, grupul clasandu-se in SUA pe locul III. Acesta este prezent in 229 de orase din 109 tari si are in prezent un numar de peste 35.000 de angajati.

Publicis Romania este una dintre cele mai mari agentii de publicitate full-service din Romania care a fost infiintata in 1995 si detine in portofoliu clienti precum: Averea, British Airways, Domeniile Tohani, Groupe Seb, Germanos, Garnier, HP, Holcim, L’Oreal, Renault, OMV, Podravka, SAB Miller, Ulker, Vel Pitar, Wienerberger, Whirlpool etc.

Razvan Durlan

PUBLICIS RELATIONS

40, Popa Soare Str., Bucharest 2, Romania
Phone: (4021)3100641, Fax (4021)3100649