One IT propune cea mai bună ofertă pentru Euro 200

Baia Mare - 9 iunie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Ca şi în fiecare an, One IT susţine din plin campania desfăşurată la nivel naţional şi cunoscută sub denumirea Euro 200, cu oferte excepţionale prin intermediul cărora facilitează accesul tinerilor la informaţie şi implicit la o educaţie superioară.

One IT  propune cea mai bună ofertă pentru Euro 200

„Meriţi calitatea unui calculator One IT!” este mesajul campaniei din acest an, mesaj prin intermediul căruia beneficiarii programului sunt asiguraţi de faptul că toate produsele sunt de o calitate superioară, iar acum există posibilitatea de a intra în posesia lor la o super ofertă.
Deoarece compania s-a dovedit întotdeauna un sprijin real pentru clienţii săi şi nu numai, în acest an a pregătit oferte speciale, astfel încât indiferent de venituri sau pretenţiile tehnologice, fiecare să găsească la One IT tot ceea ce îşi doreşte la un preţ foarte accesibil.
Fie că alegi un sistem pentru care nu trebuie să mai plăteşti nimic, decât să aduci bonul Euro 200, fie un alt sistem la care mai plăteşti o diferenţă, sau poate chiar un laptop Toshiba, poţi avea certitudinea că ai făcut o alegere excelentă!
Având tot sprijinul companiilor internaţionale Intel, Microsoft şi Xerox, One IT se mândreşte cu mărci de prestigiu cum ar fi Dell, Asus, MSI, Toshiba, Samsung sau Altec Lansing, şi le oferă clienţilor un raport excelent calitate-preţ la toate produsele oferite pe piaţa.
În cazul de faţă, calitatea produselor şi serviciilor companiei este dovedită tocmai prin faptul că în decursul celor 5 ani de activitate în cadrul acestui proiect, sute de beneficiari au ales produsele One IT, dovedindu-se extrem de mulţumiţi, iar acest lucru a culminat cu faptul că anul trecut One IT s-a clasat pe primul loc în topul companiilor care au realizat cele mai multe vânzări din judeţul Maramureş pe programul Euro 200.
Prin oferta creată acum, cu ocazia campaniei Euro 200, One IT se dovedeşte a fi într-adevăr „Mai mult decât un expert, un prieten!” pentru cei ce beneficiază de această campanie, oferindu-le posibilitatea tinerilor dornici să aibă parte de o educaţie mai bună, de a avea propriul calculator, şi nu oricum ci de o calitate superioară!

Despre PubliCom

Gabriela Onţiu
mobil: 0727 894804
publicom.bm@gmail.com