CinemaRx.ro - acum si pe telefonul mobil

BUCURESTI - 3 iunie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

V-ati gasit vreodata in imposibilitatea de a va aminti titlul unui film sau actorii care au jucat in el? Nu ati fi vrut ca in acele momente sa aveti informatia la indemana? V-ati hotarat vreodata sa mergeti la cinema in timp ce erati in oras si nu ati stiut ce filme ruleaza, la care cinematografe si de la ce ore? Ati vrut sa aflati cele mai proaspete stiri din domeniul cinematografiei si nu aveati de unde? Acum totul este extrem de simplu, deoarece am lansat versiunea pentru telefoanele mobile a site-ului CinemaRx.ro.

CinemaRx.ro - acum si pe telefonul mobil

Pe langa cele de mai sus, pe m.CinemaRx.ro veti putea gasi : premierele saptamanii in cinematografele din Romania, programul Tv, filmele ce urmeaza sa ruleze la cinema, poze, distributii complete, pareri ale utilizatorilor, trailere.

Sectiunea poate fi accesata de catre oricine detine un telefon mobil cu setarile de internet corect facute la adresa: http://m.cinemarx.ro . Nu trebuie sa instalati absolut nimic, pentru ca nu este vorba de o aplicatie.
Versiunea mobila a site-ului CinemaRx.ro este in asa fel proiectata si construita incat sa obtineti maximum de informatie in cel mai scurt timp. Cu o prima pagina intuitiva, ce prezinta ultimele stiri si premierele din Romania, cu un camp de cautare la indemana si cu un meniu ce contine toate sectiunile importante, site-ul va invita sa-l descoperiti. Stim ca internetul pe mobil nu este inca un serviciu de baza in abonamente, si tocmai de aceea, am optimizat la maxim absolut toate elementele de design ale mini-site-ului, pentru o incarcare rapida si un consum minim de banda. De asemenea, am facut astfel incat navigarea sa fie foarte rapida, iar utilizatorul sa ajunga la informatia dorita in nu mai mult de 3-4 'clickuri' .

Navigarea prin sectiunile site-ului poate fi facuta si cu ajutorul tastelor numerice, fiecarui element din meniu fiindu-i atribuita o cifra de la 1 la 6 .
Site-ul a fost testat pe un numar mare de telefoane mobile si este compatibil 100% cu majoritatea browserelor acestora.

Cum se poate accesa site-ul din retelele mobile?

CinemaRx Mobi in Vodafone Live!
Prin parteneriatul pe care l-am realizat cu Vodafone, site-ul CinemaRx Mobi face parte din portalul Vodafone Live! si poate fi accesat gratuit de catre toti abonatii acestui serviciu. Veti putea astfel sa navighati nestingheriti, sa descarcati si sa vizualizati trailere, sa obtineti informatii din lumea cinematografiei oricand aveti nevoie de ele.

Pentru a accesa site-ul din celelalte retele de telefonie, tastati http://m.cinemarx.ro in browserul telefonului

Despre CinemaRx.ro
Lansat in anul 2004, CinemaRx.ro a devenit pentru foarte multi cinefili principala sursa de informare zilnica in materie de cinema. Comunitate de cinefili a site-ului CinemaRx.ro numara peste 50 000 de utilizatori inregistrati, fiind cea mai mare comunitate de acest gen din Romania si este vizitat lunar de peste 650 000 de vizitatori unici.

Va asteptam asadar sa ne vizitati si de pe telefoanele mobile, si nu uitati! Alaturi de noi se vad filmele cu adevarat bune!

Despre Publimedia SRL Cluj

Pentru mai multe detalii accesati pagina http://blog.cinemarx.ro/cinemarxro-acum-si-pe-telefonul-mobil/
Mihai Ceuca - general manager S.C. Publimedia Cluj
mihai.ceuca@cinemarx.ro