Solutii alternative Pyramis

BUCURESTI - 18 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Prioritatea Pyramis a fost intotdeauna calitatea, factor esential cu ajutorul caruia si-a castigat competitivitatea pe o piata in continua miscare, cu exigente din ce in ce mai greu de satisfacut.

In acelasi spirit, al calitatii si competitivitatii, PYRAMIS promoveaza materialului compozit Pyragranite® si lanseaza in luna noiembrie o noua gama de chiuvete.
Specificul acestei game este dat de:
Materialele folosite:
-Granitek, un amestec de granule din granit natural, reprezentand peste 80% din compozitie, si rasini acrilice incolore. Cu cat procentul de materiale naturale din amestec este mai mare, cu atat calitatea produsului este mai buna. Aspectul produsului finit este dat de selectia atenta a granitului de diverse culori si combinatia diferitelor nuante. Chiuvetele din Granitek pastreaza aspectul vizual si structural al pietrei naturale. Culorile obtinute sunt dintre cele mai diverse: alb, gri, bej, nisip, negru, grafit.
-Metaltek, un amestec de granit natural si rasini acrilice, cu un adaos de particule de metal. Culorile astfel obtinute: crom, aluminiu, grafit si titan sunt adaptate la aparatele de uz casnic sau accesoriile din inox din orice bucatarie, cu un impact vizual puternic.
Tipuri de instalare:
-incastrabile;
-sub blat.
In cautarea unui concept original pentru obtinerea de produse durabile, practice, adaptate, dar si uimitoare din punct de vedere al designului, PYRAMIS a incheiat un parteneriat cu firma italiana Elleci, a carei filosofie o reprezinta cautarea si descoperirea de noi solutii si utilizari a zonei destinate spalarii.
De ce Elleci? Datorita performantelor obtinute in timp, a avantajelor competitionale castigate ca urmare a interesului acordat pietei pe care activeaza, a experientei acumulate.
Sistemul G.P.S. brevetat de producatorul italian reprezinta cea mai avansata tehnologie de mulare a materialelor compozite plastifiabile prin incalzire in domeniul chiuvetelor de bucatarie, al carui punct forte il reprezinta distributia egala a amestecului componentelor, intr-un mod omogen, pe intreaga masa a chiuvetei.
Avantajele folosirii acestui procedeu sunt:
-rezistenta sporita la impactul cu obiecte dure: suprafata chiuvetei nu se zgarie in contact cu obiecte ascutite precum furculite, cutite, etc;
-rezistenta crescuta la socuri termice: dupa repetarea de 1000 de ori a alternarii temperature,i s-a constatat ca suprafata chiuvetei nu prezinta urme de deteriorare, crapaturi sau exfolieri;
-rezistenta ridicata la temperaturi inalte: pentru cca 20 de minute, pe suprafata chiuvetei a fost asezat un vas incalzit in prealabil la o temperature de 180 de grade C. Nu s-a constat nicio alterare a suprafetei acesteia.
-Rezistenta la substante chimice: pe o suprafata a chiuvetei curatata in prealabil, a fost depozitata timp de 16 ore o substanta de testare puternica, pentru a se putea observa eventualele interactiuni cu suprafata acesteia. Nu s-a depistat nicio schimbare cromatica sau deteriorare a stratului superficial.
De ce Pyragranite®?
Pentru:
-varietatea mare de finisaje si culori, perfect adaptabile in functie de ambientul bucatariei;
-igiena totala, noile materiale nepermitand dezvoltarea bacteriilor;
-curatare facila, doar cu ajutorul unei lavete si unui detergent de bucatarie;
-evitarea fenomenului de patare, specific chiuvetelor din otel inoxidabil;
-aspect estetic impresionant;
-garantie 25 de ani;
-preturi rezonabile.

Despre pyramis romania

PYRAMIS Romania face parte din grupul elen PYRAMIS Metallourgia, cu o experienta in prelucrarea otelului inoxidabil de peste 50 de ani, detinator al celei mai mari suprafete de productie de chiuvete din otel inoxidabil din Europa, 286000mp, cu o capacitate de productie de peste 2 000 000 chiuvete anual, avand o retea proprie de distributie in peste 50 de tari.

SHOWROOM: str AVRAM IANCU, nr 30, OTOPENI

office@pyramis.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pyramis-romania/solutii-alternative-pyramis