In 24 august Okaïdi deschide cel de-al doilea magazin in Romania in Centrul Comercial Esplanada

Locul desfasurarii: Centrul Comercial Esplanada

Organizator: QB Promotion si OKAIDI

In 24 august Okaïdi, creatorul de moda al copiilor intre 0 si 14 ani, deschide un nou magazin, al doilea in Romania, care va functiona in Centrul Comercial Esplanada.
Cei mici vor avea surpriza sa descopere ca acest eveniment li se adreseaza in exclusivitate. Pentru perioada 24-26 august Okaïdi le-a pregatit impreuna cu Centrul Comercial Esplanada si Magic FM un loc de joaca special - puzzle, sotron, un clovn care modeleaza baloane si un facepainter. Sambata, 25 august, de la ora 13 va incepe un spectacol care va imbina trucurile de magie cu farmecul noii colectii de toamna – iarna 2007.

Vino si descopera colectiile OKAIDI si OBAIBI care se regasesc toate intr-un singur loc.

Okaïdi, creatorul de moda al copiilor intre 0 si 14 ani, are 320 de magazine in Franta si alte 180 de puncte de vanzare in toata lumea (Spania, Insulele Canare, Marea Britanie, Noua Caledonie, Portugalia, Iordania, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Maroc, Liban, Italia...). Anul acesta 120 de noi magazine se vor deschide – 30 in Franta si 90 in celelalte tari.

In ciuda acestei dezvoltari extraordinare, filosofia Okaïdi ramane valabila si astazi:
• sa isi adapteze serviciilor pentru copiii care sunt intr-o continua schimbare si in functie de dorintele lor;
• sa prevada tendintele din moda cu 2 colectii care sa includa 16 teme in fiecare an;
• sa creeze haine moderne si confortabile accesibile tuturor.

Astazi copiii isi castiga independenta si devin responsabili la o varsta foarte frageda; ei au nevoie sa isi exprime personalitatea. De aceea Okaïdi a creat doua branduri proprii: Obaïbi, care include o gama de haine confortabile si practice destinate celor mai mici (intre 0 si 5 ani) si Okaïdi, care include o gama larga de articole vestimentare destinate copiilor intre 2 si 14 ani.


Alina Stanescu, Senior Account Executive QB Promotion
Mobil: 0720.444.353
Tel. +4021 230 55 53
Fax +4021 230 55 52

Participare: Intrare libera