In Feeria au inceput reducerile de vara!

BUCURESTI - 17 iulie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In perioada 15 iulie – 31 august, cele 77 de magazine si restaurante ale Centrului Comercial Feeria isi intampina clientii cu reduceri de vara foarte avantajoase.

Firme de prestigiu precum Marks & Spencer, Intersport, Terranova, Bata, Lee Cooper, deja cunoscute pe piata noastra, dar si marcile nou intrate pe piata, mai putin populare in Romania, insa foarte apreciate in strainatate, precum Calliope, Police, Sephora, Tosca Blu, Esprit, Tiffosi, Caribu, Carre Blanc au pregatit discount-uri irezistibile pentru lichidarea colectiilor de sezon.

Despre QB Promotion

Feeria este parte integranta a Zonei Comerciale Baneasa, cel mai mare parc de retail din Romania. Zona Comerciala Baneasa mai cuprinde: un hypermarket Carrefour, un magazin Metro, Bricostore – cel mai cunoscut magazin de bricolaj pe conceptul “Do It Yourself”, iar in curand isi va deschide portile Mobexpert, producatorul si comerciantul de mobila numarul 1 din Romania.

Incepand cu 2007 Zona Comerciala Baneasa va oferi noi atractii: Ikea, cel mai mare comerciant de mobila la nivel international, “Auto Exhibition Centre” – un spatiu dedicat expunerii cu vanzare a celor mai renumite marci de masini din lume si Baneasa Shopping City – cel mai mare centru comercial din Romania. In forma sa finala, Zona Comerciala va acoperi o suprafata de peste 170.000 de metri patrati, fiind cea mai intinsa din Europa Centrala si de Est, raspunzand cu succes cererilor crescande ale consumatorilor si oferind cea mai larga selectie de spatii comerciale si de distractie din Romania, la cea mai inalta scara posibila.


QB Promotion
Iuliana Albu
PR Assistant
0728899960
iuliana.albu@qbpromotion.ro