“Saptamana colorata” in Iasi – o campanie plina de cadouri si surprize a Centrului Comercial Felicia

Iasi - 15 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In perioada 11 - 18 noiembrie, iesenii se bucura de o saptamana plina de culoare in Centrul Comercial Felicia. Indiferent de varsta, toti clientii care poarta un articol vestimentar in culoarea predominanta a zilei sunt surprinsi de reprezentantii centrului care le ofera cadouri.

Aceasta campanie adauga un plus de culoare si un plus de bucurie fiecarei zile pentru clientii Centrului Comercial Felicia. Veti descoperi ca am pregatit 1.000 de cadouri, un decor special, iar in zona restaurantelor exista un indiciu despre culoarea predominanta a fiecarei zile.

Am inceput cu ziua portocalie si am continuat cu galben, verde si turcoaz. Astazi este fi ziua albastra, vineri va fi ziua mov, iar sambata ziua lila. Duminica, 18 noiembrie, va fi ziua tuturor culorilor Felicia, cand vom oferi sute de cadouri copiilor.

Despre QB Promotion

Centrul Comercial Felicia a fost inaugurat la Iasi (Baza 3) pe 9 octombrie in acest an si este singurul centru comercial din Moldova care are in componenta sa hypermarketul Carrefour. Cu o suprafata totala de 31000 de mp, dispune de o galerie de 16.000 de mp, cu 88 de spatii comerciale (restaurante si magazine dintre care mentionam cele doua magazine cu suprafata mare, Mediagalaxy si Intersport) si de 900 de locuri de parcare gratuite.

Centrul Comercial Felicia da culoare vietii!

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Diana Nitulescu, PR & Media Manager QB Promotion
Tel. / Fax: (+4021) 230.55.52, 230.55.53, 230.55.54
Mobil: +4-0720.070.455
diana.nitulescu@qbpromotion.ro