Campanie de Ajutorare a Sinistratilor din Banat: strangere de fonduri pentru persoanele afectate de inundatii

Timisoara - 6 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

Peste o mie de persoane din judetul Timis sunt in continuare izolate din cauza inundatiilor. Mai mult de 1.500 de case au fost inundate, iar 750 s-au prabusit deja. Gospodarii intregi se afla sub ape, sute de hectare de culturi au fost distruse... unele case au fost chiar daramate din temelii. E inimaginabila durerea acestor persoane ramase pe drumuri.

Toate acestea ne impresioneaza profund si nu putem ramane insensibili la drama pe care o traiesc acesti oameni nevinovati. De aceea, dorim sa initiem o campanie de sensibilizare a firmelor de IT fata de problemele pe care le au sinistratii din judetul Timis si din Banat. Va invitam pe toti cei din bransa, care vor sa se implice si sa ni se alature in actiuni de ajutorare si strangere de fonduri, sa vina alaturi de noi. Trebuie sa le dam o doza de optimism acestor napastuiti, fiindca au foarte mare nevoie in acest moment si in zilele grele care vin pentru ei.

In acest sens va propun sa ne anuntati modul in care credeti ca ne-am putea implica ajutandu-i pe acesti oameni batuti de soarta. Personal, consider ca indiferent ce modalitate am alege, donatiile vor fi bine venite. In functie de implicarea pe care o doriti, vom stabili in comun pe mai departe modalitatea efectiva de actiune -- astfel ca donatiile sa fie directionate catre organizatii care prezinta garantii ca folosesc conturi cu adevarat «transparente» si direct pentru zonele calamitate.

Suntem oameni cu multe pe cap, fiecare cu problemele noastre... SA NU UITAM TOTUSI DE CEI NECAJITI SI CU MAI MULTE PROBLEME DECAT NOI!

Va multumesc,
Barbu Brehui

Despre QCT CONNECT

QCT CONNECT actioneaza pe piete specifice precum administratia publica si serviciile utilitare, mediul academic, utilitati, telecomunicatii si industrie. Pentru sectoarele guvernamentale se ofera un portofoliu solid de solutii complexe, proprii si/sau de la partenei, precum: managementul documentelor si fluxurilor de lucru, aplicatii financiare si bugetare, taxe si plata lor prin mijloace electronice, instruire asistata, info-kiosk si portal.
Barbu Brehui
bbarbu@qct.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/qct-connect/campanie-de-ajutorare-a-sinistratilor-din-banat-strangere-de-fonduri-pentru-persoanele-afectate-de-inundatii