Qipa Personal Development Division va invita la conferinta "Mintea Ei & Mintea Lui".

BUCURESTI - 22 februarie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura

Qipa Personal Development Division va invita la cea de-a 14-a Conferinta intitulata "Mintea Ei & Mintea Lui". Evenimentul se va desfasura la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sambata, 26 Februarie 2011, intre orele 10.00 – 13.00.“Mintea Ei & Mintea Lui” reprezinta o incursiune in diferentele de viziune si perceptie dintre Ele si Ei. Atunci cand ii intelegem mai bine pe ceilalti, suntem mai complecsi, ne este mai bine si ne gestionam mai usor relatiile. Asadar, va invitam sa mai adaugam niste piese intr-un puzzle deloc usor de rezolvat!

Qipa Personal Development Division va invita la conferinta

Qipa, Personal Development Division, va invita la a 14-a Conferinta (anul III, nr. 2):

Mintea Ei & Mintea Lui

Speakeri:

Ioana Pielescu, Qipa Managing Partner

Catalin Chites, Qipa Managing Partner

JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Grand Ballroom D

Sambata, 26 Februarie 2011

10:00 - 13:00

* O invitatie la descoperirea si armonizarea celor 2 universuri (feminin & masculin), atat de complexe si fascinante

* Pentru mai multe informatii, va rugam accesati Qipa.net

* Confirmati prezenta dvs. la Qipa@Qipa.net  pana pe 24 Februarie (locuri limitate)

* Aceasta conferinta este oferita gratuit

* Nu este o prezentare de companie/ nu este un eveniment de vanzare

* Puteti forward-a aceasta invitatie oricarei persoane interesate de subiect.

Despre Qipa

Qipa Individual Development a luat fiinta in 2003 si aduce impreuna traineri cu cel putin 7 ani experienta in domeniu. Conceptul-cheie al Qipa este Dezvoltarea Individuala, atat in plan Profesional si Personal (relatiile cu cei din jur), dar si dezvoltarea individului in raport cu sine insusi. Programele de dezvoltare a competentelor profesionale in care Qipa este specializata sunt: Vanzari, Marketing, Negociere, Prezentare, Comunicare, Management, Leadership, KAM, CRM, Team Building.

Taguri: QipaConferintele Qipa
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/qipa-foundation/qipa-personal-development-division-va-invita-la-conferinta-mintea-ei-mintea-lui-