How to UPSKILL Your SALES Team – va avea loc pe 25 martie

BUCURESTI - 18 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Cursuri

Pe 25 martie, la Mindspace Pipera, va avea loc cel de-al treilea eveniment din seria Learning Bites - How to UPSKILL Your SALES Team. Evenimentul se adresează Directorilor și Managerilor de Vânzări și partenerilor din HRBP și HR L&D, care susțin dezvoltarea echipelor de vânzări. Evenimentul este organizat de Qriser şi Mindspace.

How to up-skill your sales team

How to up-skill your sales team

 De câțiva ani buni simțim în viețile noastre transformări pe cât de profunde, pe atât de rapide, atât pe plan profesional (evoluția business-ului, a job-urilor…), cât și personal (cum ne creștem copiii, cum relaționăm…). Ce facem în acest context continuu schimbător? Ne adaptăm, cu deschidere personală, prin învățare și experimentare continuă și cu sprijinul unui ecosistem de suport.  

Maria Predoiu

În 2019, Qriser şi Mindspace au creat conceptul de Learning Bites – un eveniment scurt, de 3 ore, menit să aducă alături profesionişti şi traineri, preocupaţi de o temă comună. Primele două evenimente au vizat nevoile de învăţare în general. Acestea au adresat specialiştii de HR (L&D), team leaderii, dar şi antreprenorii. Cel de al treilea eveniment vizează nevoile de learning / team management din sfera vânzărilor fiind un eveniment dedicat Directorilor și Managerilor de Vânzări și partenerilor din HRBP și HR L&D. 

Evenimentul va avea o secțiune de prezentare (traineri cu experiență vor vorbi despre tehnici şi abordări menite să crească performanța unei echipe de vânzări), o parte de workshop, în echipe mixte şi o parte de networking.  

Primele evenimente din seria Learning Bites, How to create a learning culture şi 2020 Learning & Development Trends, s-au desfăşurat cu sala plină. 

Evenimentul de pe 25 martie va începe la ora 18:00. Accesul este gratuit, însă se face după înscrierea, în prealabil, la eveniment – pe pagina dedicată – How to UPSKILL Your SALES Team şi după validarea participării de către echipa Qriser. 

Mai multe informaţii despre evenimentele precedente se pot accesa pe qriser.com 


DESPRE ORGANIZATORI

Qriser

Start-up Edtech care oferă soluții personalizate pentru orice nevoie de învățare. Pornind de la înțelegerea fiecărei nevoi, în parteneriat cu peste 80 de companii furnizoare de programe de training, coaching sau mentorat pe cele mai diverse tematici și folosind tehnologia ca suport, oferim soluții modulare pentru orice nevoie de învățare continuă.

Mindspace

Furnizor global de spații de birouri flexibile și all-inclusive de tip boutique care se concentrează pe membrii săi și pe experiența oferită acestora mai mult decât orice alt operator de acest tip din lume. Companiile care fac parte din comunitatea Mindspace se bucură de un nivel ridicat de satisfacție, productivitate și inovare a angajaților, reușind astfel să atragă și să păstreze alături cele mai bune talente pentru a se concentra pe obiectivele lor de business.Despre Qriser

Credem că prin învățare continua, prin educație de calitate, viața oamenilor se transformă iar lumea devine mai bună. Învățarea continuă contribuie la fericirea oamenilor, căci prin învățare se deschid noi perspective, iar viața capătă noi culori.

Din această convingere s-a născut Qriser: locul unde dorința de dezvoltare prin învățare continuă se întâlnește cu cei mai buni specialiști în training și coaching.