Sales Training Course cu George Avram (TACK Training). Curs deschis in 8-9 mai.

BUCURESTI - 24 aprilie 2007

Comunicat tip General in Industrie

Pentru a fi eficient in cadrul procesului de vanzare este necesar ca omul de vanzari sa fie un adevarat profesionist. În cadrul acestui curs practic si intereactiv, participantii vor invata cum sa aplice cele mai noi tehnici de vanzare. In acest scop sunt folosite exercitii individuale, inregistrari video, discutii individuale si de grup, studii de caz, in asa fel incat participantii la curs sa descopere cum pot deveni mai buni profesionisti in situatiile lor specifice de vanzare.

SALES TRAINING COURSE aduce valoare persoanelor care lucreaza in vanzari, oferindu-le incredere prin cunostintele si abilitatile dobandite in urma participarii la acest training.

Participantii vor sti cum sa motiveze si sa convinga mai bine, in asa fel incat sa incheie cat mai multe afaceri profitabile.

Din agenda:
•Roluri/Stiluri de vanzare – invata rolurile pe care le poate “juca” un om din vanzari: rolul avocatului, rolul ambasadorului, rolul administratorului. Întelegerea abilitatilor, cunostintelor si atributelor necesare fiecarui rol.
•Organizarea Personala/ vanzarea prin obiective – analiza obiectivelor anuale si individuale si importanta acestora.
•Obtinerea si pastrarea atentiei/Deschiderea vanzarii/folosirea suportului vizual – invata diferite tehnici naturale de atragere a atentiei: factual/prin actiuni, intrebari, materiale de suport, referinte si legaturi. Invata importanta “Scopului intalnirii”. Invata folosirea eficienta a mijloacelor vizuale de sustinere a ofertei.
•Abilitatea de a adresa intrebari si comunicarea cu clientul – Tipurile de intrebari : deschise, inchise, directoare, cu raspuns la alegere. Cum sa intelegi mai bine clientul si situatia. Dezvoltarea unor tehnici de control: prin intrebari, sumarizare, prin notite, si ascultare activa.
•Motivarea clientului si analizarea ofertei – intelegerea a ce anume il motiveaza pe cumparator sa accepte oferta: castigul, economisirea, utilitatea, siguranta, placerea, loialitatea, mandria, invidia, teama. Prezinta-ti oferta scotand in evidenta beneficiile acesteia: Ce este produsul/serviciul? Ce face? Ce inseamna asta? “You Appeal”.
•Abordarea temerilor/obiectiilor clientului – invata cum sa abordezi obiectiile (inclusiv obiectiile legate de pret) folosind abordarea “empatica”. Invata si exerseaza tehnica aprecierii.
•Clientii dificili – invata cum sa abordezi clientii diferiti si dificili.
•Finalizarea vanzarii/ Obtinerea acordului – invata diferite tehnici de finalizare a unei vanzari; cum sa ajungi la o concluzie pozitiva – “the agreement staircase”. Care sunt “semnalele de cumparare” si cum sa le folosesti pentru a obtine acordul.
•Stabilirea unei intalniri de afaceri cu ajutorul telefonului – cum sa obtii intalnirile printr-o conversatie telefonica.
•Plan de actiune – Stabileste-ti un plan de actiune prioritizat, care poate fi analizat impreuna cu managerul tau.

Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate.

Data: 8-9 mai (9.00-17.00)
Locatia: Novotel Bucarest City Centre
Tarif: 539 Euro/participant

Alte cursuri Qualians din aceeasi categorie:
Profitable Negotiating cu George Avram (TACK Training) in 15-16 mai.

Despre Qualians

Calendarul complet si detaliile cursurilor deschise: www.qualians.com.

Pentru inscrieri si detalii va stam cu placere la dispozitie.
Contact:
Telefon: 021 327 08 95
Fax:021 327 08 40
e-mail: office@qualians.com
www.qualians.com

office@qualians.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/qualians/sales-training-course-cu-george-avram-tack-training-curs-deschis-in-8-9-mai-20