100 de carti - alege, voteaza, citeste!

Constanta - 29 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Quando Image vă invită să vizitaţi site-ul 100decarti.ro, unde veţi avea ocazia să aflaţi care sunt acele publicaţii din domeniul beletristicii capabile să suscite un interes deosebit şi în special - de ce.

Cei pasionaţi vor putea să îşi exprime aici punctul de vedere asupra lucrărilor prezentate, în raport cu recenziile deja publicate, prin intermediul unui vot însoţit de comentariu. Astfel, veţi constitui un progresiv un top al lecturilor favorite. Mai mult, veti putea voi înşivă să publicaţi pe site recenzii ale cărţilor care v-au impresionat sau care au exercitat o provocare sub orice aspect - emoţional, intelectual, spiritual, sau,în cazul celor cu preocupări de natură literară - nivelul tipului de scriitură, aspectele de stilistică, structură şi organizare a discursului, precum şi strategiile de receptare a textului.

Fiecare recenzie sau comentariu critic are greutatea sa - site-ul va deveni o oglindă a spaţiului şi receptării culturale în spaţiul românesc.

100decarti.ro este locul care vă deschide poarta către universul infinit al cărţilor, unde fiecare punct îşi are locul său esenţial - asemeni unei chei de boltă.

Despre Quando Image S.R.L.

Quando Image S.R.L.
Str. Stefan Cel Mare 126 A
Constanta, Romania
office@quando.ro