Noul QMART.ro - o nouă experiență de cumpărare B2B pentru săptămâna reducerilor

Iasi - 14 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie, IT&C, Tehnologie

www. qmart .ro este site-ul e-commerce al companiei Quartz Matrix și pune la dispoziția companiilor și instituțiilor servicii de proiectare, implementare, service și mentenanță garantate prin experiența, autorizările și certificările premium ale angajaților, precum și produse inovative, înzestrate cu tehnologii inteligente și de actualitate.

Noul QMART - o nouă experiență de cumpărare B2B pentru săptămâna reducerilor

Noul QMART - o nouă experiență de cumpărare B2B pentru săptămâna reducerilor

Produsele și serviciile din noul magazin Qmart.ro sunt împărțite în următoarele categorii: securitate electronică, securitate la foc, echipamente audio-video, învățământ interactiv, monitorizare energie și mediu, eficiență energetică, automatizări și aplicații industriale, inventariere stocuri și mijloace fixe, networking, accesorii pentru birou, produse software, soluții de securitate date, produse hardware și echipamente copy și print, servicii de proiectare, punere în funcțiune, servicii IT&C, mentenanță și reparații.

Atât serviciile, cât și produsele pe care le pune la dispoziție sunt dedicate industriei energetice, industriei prelucrătoare, învățământului superior, învățământului preuniversitar, zonei office, retail și distribuției, comerțului, domeniul construcțiilor, administrației, domeniul medical, al apărării și ordinii publice, precum și pentru aeroporturi.

Ce oferă noua versiune a magazinului online clienților Quartz Matrix?

• o nouă experiență integrată de cumpărare: comenzi simplificate, informații la îndemână, livrare rapidă, prețuri corecte, beneficii suplimentare pentru utilizatorii care își fac cont și plasează comanda direct pe site

• clienții identifică într-un singur loc soluțiile la nevoile lor de business și au la dispoziție accesorii suplimentare pentru îmbunătățirea eficienței soluției, apelând la serviciile conexe de proiectare, instalare, punere în funcțiune, configurare, mentenanță etc.

• consultanță specializată pentru fiecare comandă: specialiștii Quartz Matrix oferă în orice moment al achiziției consultanță pentru a se asigura că utilizatorii noștri iau cea mai potrivită decizie de cumpărare. 

BLACK WEEK: Mii de reduceri cu o experiență integrată în noul QMART

Pentru că ne respectăm clienții, le oferim mai mult timp pentru luarea deciziilor de achiziție și transformăm pentru aceștia BLACK FRIDAY în BLACK WEEK: o săptămână plină de reduceri, între 15 și 22 noiembrie - timp suficient pentru analiza și achiziționa echipamentele și serviciile Quartz Matrix la cel mai bun preț din acest an. Mai mult de atât, în această săptămână, transportul va fi gratuit pentru comenzile de peste 100 lei plasate direct pe site.

Asigurați-vă că aveți deja un cont creat pe www.qmart.ro pentru a beneficia de 1% reducere la toate comenzile dumneavoastră. Abia așteptăm să vă preluăm comenzile.