Noul site de prezentare al laboratorului fonetic digital

Iasi - 21 aprilie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Quartz Matrix lanseaza astazi un nou web site: www.prolang.ro pentru a veni in sprijinul cadrelor didactice cu mai multe informatii despre ProLang® - laboratorul fonetic digital.

Noul site de prezentare al laboratorului fonetic digital

ProLang® este un produs propriu al Quartz Matrix, dezvoltat in Departamentul de Cercetare – Dezvoltare al companiei ca raspuns la nevoile identificate in piata: o asimilare usoara a limbilor straine si o crestere a interactivitatii cursurilor.
Principalele avantaje de care profesorii si elevii pot beneficia utilizand laboratorul fonetic digial ProLang® sunt simultaneitatea si varietatea activitatilor desfasurate, performanta cursurilor, eliminarea inhibitiilor, dezvoltarea abilitatilor de ascultare si vorbire, interactivitatea ridicata, disciplina, inregistrarea si arhivarea activitatilor.
Dezvoltat in mai multe variante, personalizate pe specificul fiecarei sali de curs, laboratorul ProLang poate fi achizitionat pentru o clasa de 15, 20, 28, 32 si 40 elevi. Software-ul ProLang este dezvoltat atat in limba romana cat si in engleza, franceza si maghiara.
Datorita utilitatii si inovatiei pe care utilizarea laboratorului ProLang® o aduc in predarea limbilor straine, laboratorul a primit in 2002 premiul “Marca de Aur” la evenimentul Fabricat in Romania.

Quartz Matrix activeaza de 16 ani in domeniul tehnologiei si are deja implementate sisteme de management al securitatii informatiei (ISO 27001:2005), al calitatii (ISO 9001:2008), al mediului (ISO 14001:2005) si al securitatii in munca (ISO 18001:2007). Compania noastra este orientata pr 5 durectii de business:
- Solutii IT&C
- NextClass, solutii educationale
- NetDeTek , securitate si comunicatii
- Senys, solutii pentru industrie
- CounTek, solutii pentru retail si HoReCa

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/quartz-matrix1/noul-site-de-prezentare-al-laboratorului-fonetic-digital