Quartz Matrix a împlinit 25 de ani

Iasi - 16 mai 2019

Comunicat tip General in Industrie, IT&C

Fondată în 1994 la Iași ca furnizor de echipamente IT, Quartz Matrix este acum o companie de tehnologie și inginerie dedicată pieței Business-to-Business din România, cu abordare modernă a domeniilor IT, cloud, electric, electronic, educațional, securitate la incendiu și cu o viziune inovatoare în cercetare și dezvoltare de produse proprii.

Evoluția spectaculoasă pe care Quartz Matrix a avut-o de la o firmă locală de IT la o companie de calibru național care are în prezent peste 2500 de proiecte de anvergură implementate în toată România, deține sedii în Iași, București, Brașov, Constanța și Oradea și are încheiate peste 172 de parteneriate cu producători mondiali de tehnologie, se datorează pasiunii pentru tehnologie și inovării permanente în domeniile în care activează, parteneriatelor bazate pe încredere, respectării minuțioase a contractelor încheiate și, nu în ultimul rând, alocării de resurse considerabile pentru certificarea experților săi în toate domeniile în care activează.

Quartz Matrix investește în permanență în produse și soluții proprii, fiind dezvoltatorul primului laborator dedicat învățării limbilor străine (ProLang®) din România, utilizat cu succes în peste 500 de unități de învățământ. Gândindu-se constant la soluții de viitor viabile, Quartz Matrix implementează proiecte și soluții inovative în domenii de tehnologie avansată, remarcându-se ca pionieri în soluții de tip Cloud, IoT (Internet of Things) și Industry 4.0 în România și dezvoltând produse și instrumente pentru automatizarea și eficientizarea proceselor din companii precum: KMR® – Keep The Machine Running – sistem pentru managementul mentenanței, e-Net® – sistem industrial pentru monitorizare consumuri și management energetic, DigiTrafic® – sistem contorizare persoane (people counter).

Bazându-se pe deviza „Construim viitorul împreună”, compania Quartz Matrix se implică social și realizează acțiuni cu impact pe termen mediu și lung, cele mai recente adresându-se învățământului preuniversitar. Sub numele „ACCED – Copilul de azi, creatorul de mâine”, proiectul educațional își propune să sprijine instituțiile de învățământ din România în demersul de a pregăti copiii și elevii de azi pentru provocările pieței muncii din 2020-2030 prin dezvoltarea abilităților digitale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/quartz-matrix1/quartz-matrix-a-implinit-25-de-ani