Quartz Matrix a premiat olimpicii ieseni la Saptamana Excelentei in Educatie

Iasi - 20 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Quartz Matrix, in calitate de partener al evenimentului “Saptamana Excelentei in Educatie ” - organizat de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, a avut onoarea de a oferi premii de excelenta olimpicilor ieseni.

Quartz Matrix a premiat olimpicii ieseni la Saptamana Excelentei in Educatie

In cadrul ceremoniei au fost premiati cei mai buni elevi, dar si dascalii lor, dupa ce au adus Iasului cele mai valoroase premii la olimpiade nationale si internationale. Manifestarea este dedicata recunoasterii publice a performantei elevilor si a profesorilor cu rezultate deosebite la olimpiadele internationale si nationale, dar si la concursurile de marca, internationale si nationale. La editia din acest an au fost premiati peste 350 de elevi si profesori ieseni.

 

Festivitatea a fost precedata de vernisajul unei expozitii, realizata de elevii de la Colegiul National de Arta "Octav Bancila" Iasi, coordonati de prof. Dan Cristescu, inspector de specialitate. Gala Excelentei, cel mai important eveniment organizat anual de ISJ Iasi in colaborare cu Centrul Judetean de Excelenta Iasi.

 

"A mai trecut un an scolar cu emotii, cu studiu pasionat, cu nelinistea si bucuria marilor competitii si constatam cu satisfactie ca vocatia performantei se asociaza, inevitabil, cu esenta scolii iesene. Ii premiem pe cei care au performat la nivel international, olimpiade nationale, concursuri internationale sau nationale, care toate au insemnat efort, pasiune, cunoastere, stiinta si arta, curiozitatea de a explora lumea noilor tehnologii , bucuria depasirii de sine prin performante sportive sau artistice, spirit interogativ, nutrit din cultura.", apreciaza coordonatorul proiectului, Inspector scolar General, prof. dr. Camelia Gavrila.