Quartz Matrix devine al zecelea partener Cisco Premier din România

Iasi - 23 octombrie 2019

Comunicat tip General in Tehnologie

Începând cu luna septembrie 2019, compania Quartz Matrix devine unul dintre cei zece parteneri Cisco Premier din România și este declarată oficial CISCO PREMIER CERTIFIED PARTNER pentru sud-estul Europei.

Quartz Matrix este Cisco Premier Certified Partner

Quartz Matrix este Cisco Premier Certified Partner

Firma a demonstrat că are capacitatea necesară să vândă, să instaleze și să ofere asistență pentru soluțiile Cisco în sud-estul Europei prin îndeplinirea tuturor cerințelor pentru obținerea certificării Cisco Premier Partner, atât pe cele legate de calificarea angajaților, cât și pe cele de suport tehnic și specializări pe direcțiile vizate.

Prin obținerea certificării Premier, Quartz Matrix poate oferi cele mai potrivite răspunsuri la diversitatea de nevoi pe care clienții le au vis-a-vis de soluțiile Cisco. Pentru că cerințele clienților evoluează în paralel cu dezvoltarea tehnologiilor, se solicită soluții bazate pe cloud și se dorește adăugarea de noi servicii pentru păstrarea unui nivel ridicat al competitivității în industrie.

Pentru mai multe detalii despre certificarea Cisco Premier și cerințele îndeplinite de Quartz Matrix, citiți întregul anunț.