Seminar dedicat securitatii la incendiu in spatiile de productie si depozitare

Bacau - 7 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Industrie, Retail

In data de 9 mai 2014 va avea loc la Centrul Expozitional si de Afaceri Bacau seminarul cu tema: Reducerea riscurilor la foc in unitatile de productie, prin utilizarea sistemelor moderne de detectie si limitare a incendiilor. Evenimentul este organizat in parteneriat cu EcoProtection Franta si Eaton Romania.

Seminar dedicat securitatii la incendiu in spatiile de productie si depozitare

Invitatii speciali ai evenimentului sunt:

Pascal Peltier, Presedinte EcoProtection Franta

Vasile Simon, expert tehnic securitate la incendiu

Silviu Preda, Sales Manager, Cooper Industries

La eveniment vor participa reprezentanti ai companiilor din judetele Bacau, Neamt, Covasna si Harghita responsabili de masurile de securitate la incendiu in cadrul acestor companii.

In cadrul workshop-ului vom raspunde la cateva intrebari fundamentale pentru responsabilul de securitate la incendiu:

- Nu stiti daca compania dvs. a implementat ultimele normative privind securitatea la incendiu? In cadrul workshop-ului veti afla direct de la expertul tehnic in securitate la incendiu ce modificari legislative si proiecte exista.

Cuantumul politei de asigurare este mare? Veti invata sa negociati cu asiguratorul dvs. si sa obtineti pana la 20% reduceri la prima pe care o platiti, cu ajutorul sistemelor de securitate implementate, direct de la reprezentantul unei mari companii de asigurari prezente in Romania.

Intreruperea productiei, ca efect al izbucnirii unui incendiu, are efecte grave asupra onorarii comenzilor? In acest workshop veti intelege cum puteti limita pagubele si scurta timpul de reparare a echipamentelor astfel incat activitatea sa poata fi reluata fara probleme in onorarea comenzilor.

Solutiile de stingere a incendiilor pe care le detineti protejeaza viata angajatilor? Veti afla cum puteti proteja atat bunurile cat si viata angajatilor cu un sistem inovativ pe baza de gaz inert care stinge focul si nu afecteaza persoanele.

Exista modalitati prin care puteti evalua riscul de incendiu in tablourile de forta? In cadrul evenimentului va vom prezenta serviciile oferite deja beneficiarilor nostri prin care am evaluat cu ajutorul termografiei punctele vulnerabile din aceste instalatii.

Evenimentul dedicat tehnologiilor pentru securitate la incendiu completeaza seria de evenimente, organizate de catre Quartz Matrix, plecand de la  conceptul Valoare Impreuna care se rezuma prin preocuparea continua de a dezvolta si personaliza solutii si servicii pe specificul clientilor nostri.

Pentru inscrieri accesati pagina dedicata evenimentului:

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/quartz-matrix1/seminar-dedicat-securitatii-la-incendiu-in-spatiile-de-productie-si-depozitare