Schuco, o prezenta de neratat la Expozitia Internationala Fensterbau/Frontale 2014

BUCURESTI - 11 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Schuco Alu Inside , produsul vedeta in standul Schuco – Hala 7, stand 403

Schuco Alu Inside

Prin tehnologia patentata cu aluminiu compozit, producatorul a reusit sa pastreze stabilitatea profilelor conferita de armaturile de otel, inlaturand insa dezavantajul greutatii.

Alukoenigstahl

In perioada 26-29 martie, in orasul german Nurenberg va avea loc Expozitia Internationala Fensterbau/Frontale 2014 , unul dintre cele mai asteptate evenimente in randul producatorilor de tamplarie.

Prezenta Schuco in cadrul expozitiei din acest an va fi una impresionanta. Cei 500 de m2 de solutii estetice si functionale pentru sisteme de ferestre din PVC si aluminiu, care fac performanta in domeniul reducerii consumului de energie, nu au cum sa treaca neobservati.

Conceptul standului Schuco din acest an este transparenta. Producatorul a decis sa le ofere vizitatorilor sansa de a analiza cele mai nevazute detalii ale tehnologiei sale. Astfel, produsul vedeta al standului - Schuco Alu Inside, un profil premium pentru ferestre, fara armatura interioara din otel - va putea fi vazut supradimensionat si in sectiune, lucru care va evidentia detaliile tehnice ale constructiei si va clarifica functiile acestora.

Cele sapte camere inchise, fara armatura de otel, care stau la baza profilului din PVC Schuco Alu Inside vor putea fi atinse si analizate de catre vizitatori, care vor intelege astfel mai bine de unde unde vine valoarea tehnica adaugata atat de mare a acestui produs. Coeficientul de transfer termic cel mai mic ofera confortul cel mai mare. Geometria optimizata a camerelor interioare, reducerea faltului de geam si spatii pentru bare izolatoare suplimentare, toate acestea sunt elemente care duc la o reducere a coeficientului de transfer termic pentru fereastra de pana la 0,76 W/(m2K).

Un alt avantaj al acestui sistem este ca, prin tehnologia patentata cu aluminiu compozit, producatorul a reusit sa pastreze stabilitatea profilelor conferita de armaturile de otel, inlaturand insa dezavantajul greutatii. In plus, desi aduce noi avantaje, pretul acestui produs ramane similar cu cel al altor profile cu armatura metalica din aceeasi categorie de adancime.

Vizitatorii expozitiei vor mai putea vedea la stand si ultimele noutati din portofoliul companiei Schuco: usa glisanta  Schuco ThermoSlide cu o  noua solutie de finisaj - capacul aplicat din aluminiu din familia Corona TopAlu - si usa de intrare Corona SI 82 cu panel de usa care acopera cerceveaua, cu finisaj metalic RAL 9006 folosind tehnologia Schuco Automotive Finish.

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre ofertele Alukonigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro si www.avantajecase.ro.

Despre Quartz Media Production

Zeci de evenimente de succes, organizare impecabilă şi nesecate rezerve de entuziasm şi inspiraţie stau la baza agenţiei Quartz Media Production. Aceasta a luat fiinţă în 2006 şi a început prin a produce în exclusivitate evenimente culturale de prestigiu precum Turneele Stradivarius, Music On, Genesis for Life etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/quartz-media-production/schuco-o-prezenta-de-neratat-la-expozitia-internationala-fensterbau-frontale-2014