Speed Dating - un „interviu” de angajare intr-o noua relatie

BUCURESTI - 19 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Quick Dating aduce persoanelor interesate conceptul Speed Dating atat de cunoscut in Statele Unite prin care, intr-un interval de timp foarte scurt, poti intalni cel putin 7 persoane de sex opus care au sansa sa iti prezinte propria poveste de viata si cele mai importante atuuri cu care ar putea sa te cucereasca.

Invitatie la Speed Dating in Centrul Vechi!

Este interesant sa vezi ca povestea ta, aceeasi de fiecare data, e primita si perceputa in atatea moduri diferite, in alta ordine de idei este un mod inedit de a descoperi oameni si poate la un moment dat chiar jumatatea.

Andreea, 35 de ani, participant Quick Dating

Quick Dating continua sirul evenimentelor de intalniri rapide , in Bucuresti, avand deja ca reper cateva zeci de astfel de evenimente ce s-au dovedit un succes real prin numarul mare de participanti.

Urmatoarea intalnire Speed Dating va avea loc duminica in Centrul Vechi din Bucuresti. Locatia este rezervata exclusiv persoanelor inscrise pentru acest eveniment de socializare. Inscrierile se pot face pe site-ul Quick Dating, in cativa pasi simpli, cu un minim de date oferite, iar discretia este garantata. Taxa de inscriere este de 50 de lei.

Pentru femei in special, a participa la un astfel de eveniment poate insemna depasirea unei bariere psihologice, aceea de a apela la un eveniment organizat pentru a cuceri sau pentru a-si lasa inima cucerita. Insa toate persoanele care au participat pana acum la un astfel de eveniment s-au declarat incantate de experienta, fie ca au gasit sau nu pe acel barbat care sa le cucereasca pe loc.

Speed Dating este inainte de toate un eveniment social prin care poti intalni oameni noi cu personalitati si caractere diferite si unde vei gasi povesti interesante si unde iti poti face chiar noi prieteni. Evenimentul poate fi inceputul unei relatii pe termen lung sau doar o seara extrem de placuta, nu exista nici o presiune din partea organizatorilor sau a celorlalti participanti.

O intalnire fulger situata undeva intre un interviu contra cronometru si un flirt nevinovat poate aduce, sau nu, acei mult doriti fluturi in stomac, dar astfel de intalniri nu sunt decat primul pas in a cunoaste cu adevarat persoana cu care ai decis sa iesi la o intalnire adevarata, in doi. Evenimentele de Speed Dating sunt in primul rand un prilej de a cunoaste oameni noi, din sfere sociale diferite, cu care probabil nu ai avea sansa sa te intalnesti in alte circumstante.

Nu de putine ori reprezentantii Quick Dating aud povesti de succes spuse de persoanele care au participat in trecut la evenimentele organizate, iar aceste povesti de succes pot fi si simple relatii de prietenie bazate pe potriviri de caracter, de acelasi chef de a trai experiente noi si acelasi mod de a privi viata.

Indrazneste si iesi din zona propriului confort, participand la urmatorul eveniment Speed Dating. Inscrierile se fac pe site-ul Quick Dating iar un reprezentant al companiei te va contacta imediat dupa inscriere pentru a iti oferi informatii suplimentare cu privire la locul si data urmatorului eveniment in care sunt locuri disponibile.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/quick-dating/speed-dating-un-interviu-de-angajare-intr-o-noua-relatie