Rulouri exterioare

BUCURESTI - 27 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Rulouri exterioare import Germania, montaj in 3-5 zile.

FABRICA DE RULOURI SRL

FABRICA DE RULOURI SRL

Similar tarilor europene, rulourile exterioare au devenit din ce in ce mai folosite in Romania si majoritatea clientilor care isi monteaza tamplarie noua, opteaza si pentru instalarea rulourilor exterioare.

 

Fabrica de Rulouri comercializeaza rulouri, disponibile in toata gama de culori RAL, fabricate cu materiale importate din Germania si Belgia. Durata de exploatare estimata este de aprox. 25 de ani, iar garantia oferita de societatea noastra este de 36 luni.

 

Experienta acumulata ne permite sa realizam un montaj rapid, in maxim 3-5 zile, iar pentru zona Bucuresti, proiectarea, masuratorile, transportul si montajul sunt gratuite. Fara nici o obligatie, un specialist va poate oferi consultanta  gratuita, la dvs. acasa.

 

Comercializam toata gama de rulouri exterioare disponibila pe piata: rulouri aplicate, incrustate, cu plase insecte si suprapuse, proiectul fiind personalizat oricarui client.

 

Cateva dintre avantajele oferite de rulourile exterioare:

    prelungesc durata de viata a tamplariei;
    reduc zgomotul exterior cu pana la 10db;
    confera un aspect esthetic placut si nu necesita intretinere;
    rol antiefractie, prin dotarea cu accesorii de inchidere;
    izolatie termica apropiata de zidul cladirii.

 

 

Pentru oferta de pret va stam la dispozitie luni – sambata la nr. de telefon: 0723.04.40.04 sau pe site-ul nostru www.rulourialuminiu.ro.