Usi garaj

BUCURESTI - 27 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Usi de garaj , rulou si sectionale, cu actionare manuala, electrica si cu telecomanda

Usa garaj

Usa garaj

Din lipsa locurilor de parcare, cat si pentru necesitate, multe dintre cladirile noi sau case de locuit sunt prezavute inca din faza de proiectare cu garaj propriu. Astfel, alegerea usii de garaj potrivita, devine o incercare pentru cei neavizati, piata fiind invadata de produse din toate categoriile de calitate.

 

Linia de productie pentru usile garaj comercializate de societatea noastra a fost complet retehnologizata, conform normelor europene, in anul 2010 iar materialele folosite sunt numai import Germania.

 

Cateva avantaje a usilor de garaj:

    se economiseste spatiul din interiorul si exteriorul garajului;spatiul de trecere este mult mai mare;sistem de actionare cu mini-emitator portabil, usa deschizadu-se prin actionarea unui buton;securitate sporita fata de o poarta obisnuita;durata mare de exploatare fara intretinere speciala.


Usi garaj rulou

Deschiderea acestui tip de usi garaj se face prin rularea unui covor de lamele umplute cu spuma poliuretanica. Se comercializeaza intr-o mare varietate de culori din gama RAL, si pot fi actionate manual sau din telecomanda.

Usi garaj sectionale

Se deschid vertical, de-a lungul tavanului, de jos in sus. Pot fi actionate manual sau electric si au un grad de securitate sporit prin dotarea cu incuietoare si zavor. Functionarea pet imp indelungat este asigurata de feroneria din otel, tratat anticoroziv prin galvanizare.

 

Specialistul nostru va poate ajuta, la dvs. acasa, sa luati cea mai buna decizie in alegerea usii de garaj potrivite sau la telefon 0723.04.40.04.

Taguri: usi garajusi de garaj