Noul Samsung GALAXY Note 8.0 disponibil la QuickMobile

Baia Mare - 23 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Stiinta / Cercetare, Tehnologie, Retail, Internet

Live site

Samsung GALAXY Note 8.0 este o tableta inovatoare care dispune de functii capabile sa schimbe stilul de viata al utilizatorilor activi. Acum o poti achizitiona la un pret neasteptat de bun de la QuickMobile, magazinul care iti aduce in premiera in Romania cele mai noi produse.

Samsung GALAXY Note 8.0

QuickMobile a reusit sa ofere Samsung GALAXY Note 8.0 clientilor care asteptau cu nerabdare, reusind sa obtina pentru ei un pret atragator intr-un timp extraordinar de scurt.

Matei Tiboc, Director Divizie Online

Tableta a fost lansata in 24 februarie 2013, in Seul, Coreea si poate fi achizitionata online la www.quickmobile.ro, la pretul de 1999,9 lei. „QuickMobile a reusit sa ofere Samsung GALAXY Note 8.0 clientilor care asteptau cu nerabdare, reusind sa obtina pentru ei un pret atragator intr-un timp extraordinar de scurt”, declara directorul diviziei online Matei Tiboc.

Note 8.0 dispune de functii benefice, de exemplu multi-window, astfel ca ecranul de 8 inchi poate fi impartit dupa necesitati, sau iti ofera acces la o multime de aplicatii live, remarcandu-se fata de celelalte tablete. Noua generatie de S Pen inteligent impreuna cu sabloanele S Note te ajuta sa creezi, sa editezi, sa gestionezi si sa partajezi documentele de zi cu zi. Reading Mode iti aduce la indemana ta bucuria cartilor electronice la o rezolutie optimizata, iar aplicatiile Flipboard si Awesome Note sunt, pentru prima data pe tableta Samsung, preinstalate.

Galaxy Note 8.0 se poate transforma in jurnalul tau personal, fiind ideal pentru stocarea si gestionarea datelor personale si profesionale, oferindu-le un mod de organizare perfect. Template-urile Practical S Note si aplicatia S Planner iti planifica intalnirile, listele de sarcini sau chiar notitele din jurnalul personal. Conversie Handwriting-to-Text este precisa, iar instrumentele avansate de productivitate recunosc formule si forme la simpla apasare a S Pen-ului.

Serviciul Chat On este pre-instalat, deci ai mesagerie instant si chat in grup in imagini, video, voce, contacte, pentru a comunica simplu si placut. Noul Samsung S Pen sporeste gradul de utilizare si exprimarea prin creatie, fiind o extensie a GALAXY Note 8.0. Daca acesta se inlatura din dispozitiv se vor lansa automat functii inovatoare, cum ar fi Pen Detection, care propune meniuri adaptate sau Page Buddy, care va activa cel mai recent modificat ecran S Note. Mai mult, S Pen este atat de avansat, incat este suficient sa fie doar miscat deasupra ecranului si vizualizezi fotografii, videoclipuri, e-mail-uri si intalniri fara sa fie nevoie sa deschizi fisierele sau aplicatiile.

Pentru prima data in aceasta clasa, folosesti S Pen-ul pentru a controla fizic butoanele de intoarcere prin tehnologia WACOM.

Consumul in masa a multimediei este maximizat, prin utilizarea ecranului multi-functional. Dual View imparte display-ul pentru optimizarea functionarii mai multor aplicatii. Multi-taskingul a fost extins si pentru apeluri telefonice. Cu Pop Up accesezi S Note oricand pentru a tine evidenta actiunilor tale, iar Pop Up Video asigura navigarea pe internet in timp ce folosesti si chatul.

GALAXY Note 8.0 captiveaza, distreaza si entuziasmeaza, oferindu-ti toate beneficiile unui e-book reader. In plus, poate fi transformat si in telecomanda universala cu Smart Remote, astfel incat poti sa gestionezi televizorul, boxele sau playerele DVD sau Blu-Ray.

Cauta acum Samsung GALAXY Note 8.0 la QuickMobile.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/quickmobile/noul-samsung-galaxy-note-8-0-disponibil-la-quickmobile