QuickMobile anunta recorduri de Black Friday

BUCURESTI - 23 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie, Retail, Internet

QuickMobile face publice rezultatele din Black Friday si anunta recorduri la toate capitolele. Black Friday este o sarbatoare caracterizata prin cifre record de vanzari, iar magazinul online QuickMobile a facut cunostinta anul acesta in premiera cu fenomenul american care s-a raspandit si in Romania.

 Black Friday decurge exceptional, nu ne asteptam la un val atat de mare de cumparatori. Ma bucur ca romanii apreciaza eforturile noastre de a aduce cele mai mari reduceri din tara si din istoria Black Friday 

Matei Tiboc, directorul diviziei online QuickMobile

Inca de la ora 00:00 a putut fi observata directia in care va decurge anul acesta Black Friday. Inca din primele 5 minute, toate site-urile magazinelor online au fost blocate, QuickMobile confruntandu-se cu un numar de vizitatori pe site record. Confruntat cu 13.000 de clienti in acelasi timp pe site, QuickMobile s-a confruntat de asemenea cu probleme tehnice, viteza de navigare scazand pana aproape la zero. Serverul QuickMobile.ro a fost blocat imediat dupa miazanoapte, cand peste 2300 de clienti au dat refresh aproape simultan.

Serverul QuickMobile a fost repornit la aproximativ 1:00 am, dar viteza de navigare a ramas apropiata de zero. Aproximativ 7.400 de persoane au asteptat o ora pe site-ul QuickMobile, incercand sa dea refresh la pagina. Cei mai persistenti au reusit sa achizitioneze produsul dorit, asteptand pana la o ora dupa finalizarea comenzii pana ce aceasta a fost incarcata. Intr-o astfel de atmostfera, QuickMobile a inregistrat peste 3.000 de comenzi pana la ora 7:00; pana la ora 9:00, vanzarile au depasit valoarea unei luni obisnuite. Apogeul a fost in jurul orei 2 cand se inregistrau peste 10 comenzi/minut.

Cifrele pentru restul zilei sunt la fel de impresionante, iar rezultatele sunt peste asteptari. Conform Google Analytics, pana la ora 18:00 au fost inregistrate peste 130.000 de vizitatori pe site. “Black Friday decurge exceptional, nu ne asteptam la un val atat de mare de cumparatori. Ma bucur ca romanii apreciaza eforturile noastre de a aduce cele mai mari reduceri din tara si din istoria Black Friday” declara Matei Tiboc, directorul diviziei online QuickMobile.

QuickMobile a inregistrat un succes in aceasta editie de Black Friday si anunta o continuare a evenimentului pe toata durata weekendului, sub denumirea de Black Quickend. In acest Quickend reducerile vor continua la telefoane mobile, accesorii GSM si tablete. “Dorim pe aceasta cale sa multumim in parte fiecarui client QuickMobile. Datorita lor am reusit sa realizam acest eveniment de un succes extraordinar” – Matei Tiboc