QuickMobile lansează oficial în România BlackBerry Q10

Baia Mare - 3 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Live site

Blackberry Q10 a fost lansat în data 30 ianuarie în cadrul unui eveniment organizat în New York. QuickMobile continuă seria premierelor, aducând acest smartphone în România mai devreme decât era prognozat, oferind un preț exact și o dată de livrare.

N
Blackberry Q10

Blackberry Q10

 Acest smartphone este unul extrem de așteptat de consumatori, reprezentând o nouă punte de lansare pentru BlackBerry. Oamenii îl doresc, iar acum au posibilitatea de a-l avea. 

Matei Țiboc, Director Divizie Online

BlackBerry Q10 poate fi achiziționat de la QuickMobile la prețul de 2999,9 lei, livrările începând cu luna aprilie. Echipa magazinului online a reușit să negocieze astfel încât consumatorii români să-l poată avea în cel mai scurt timp posibil și la un preț atractiv.

“Acest smartphone este unul extrem de așteptat de consumatori, reprezentând o nouă punte de lansare pentru BlackBerry. Oamenii îl doresc, iar acum au posibilitatea de a-l avea.”, declară directorul diviziei online al QuickMobile, Matei Țiboc.

Tastatura clasică QWERTY împreună cu designul robust fac din acest smartphone unul care răspunde pe deplin nevoilor tale. Pentru acest model creatorii au pus accent pe tastatura cu care Blackberry și-a obișnuit fanii, deși ecranul este tactil. De asemenea, design-ul acesteia este mai mare, pentru eliminarea erorilor de tipărire și comoditate în utilizare. Durata de funcționare a bateriei este vizibil îmbunătățită, ceea ce constituie un mare avantaj. Un alt plus al acestui model este existența shortcut-urilor care facilitează folosirea funcțiilor sale. Utilizatorul trimite mesaje sau e-mail-uri mult mai repede față de modelele precedente. Platforma pe care acest smartphone opereaza este Blackberry 10, aceasta înseamnă că este conceput să ofere performanță la cote maxime.

Cu BlackBerry Hub utilizatorul nu ratează ce se întamplă pe rețelele sociale pe care activează. Trăsăturile sale sunt perfect echilibrate, astfel încât să îi fie util atât în viața personală, cât și în cea profesională. Indiferent că este vorba despre parteneri de afaceri sau activitatea prietenilor pe rețelele sociale, aceasta este funcția care servește utilizatorul în totalitate. 

BlackBerry Remember ajută la organizarea instantă a  lucrurilor pe care proprietarul său le are de făcut, intereselor, ideilor sau proiectelor, toate acestea folosind o singură aplicație.

Precomanda pentru BlackBerry Q10 se efectuează la http://www.quickmobile.ro/telefoane-mobile/blackberry-q10-white.html.