QuickMobile Shop – o franciza de succes

Baia Mare - 10 aprilie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie, Retail, Internet

Live site

QuickMobile ofera oricarei persoane posibilitatea de a-si deschide propria afacere. Este vorba despre singura franciza care comercializeaza deopotriva telefoane, accesorii, tablete, gadget-uri , laptopuri si asigura si suport specializat.

Franciza QuickMobile

Franciza QuickMobile

 Data fiind unicitatea sistemului pe care il oferim, franciza este dedicata oricarei piete, indiferent de nivelul de dezvoltare pe care l-a atins pana in prezent. 

Matei Tiboc, Director Divizie Online

Franciza a fost prezentata in 5 martie 2013 in cadrul targului CEBIT din Hanovra, Germania si costa 19,900 euro. Experienta companiei este unul dintre cele mai mari avantaje in deschiderea unui magazin propriu in regim de franciza. Succesul de care afacerea s-a bucurat in Romania este decisiv in luarea hotararii: magazinul QuickMobile este unul de succes.

QuickMobile este importator si distribuitor in Romania pentru cele mai cunoscute brand-uri de accesorii:  Ferrari, Hello Kitty, Krusell, Kenzo, Guess, Accessorize si multe altele. La acestea se adauga peste 500 de modele de telefoane mobile, intr-o gama variata de modele a unor brand-uri cunoscute, cum ar fi: Apple, Blackberry, HTC, Samsung, Nokia, Motorola, LG, Sony, Huawei, Alcatel. Gama de tablete pe care QuickMobile o comercializeaza este, de asemenea, vasta, produsa sub semnaturile faimosilor producatori Google, LG, Kindle, Nook, Dell, Microsoft.

In 2012 cautarea telefoanelor mobile de catre consumatori a crescut cu 400%, iar piata smartphone-urilor a crescut cu 56%. In 2013 se prognozeaza vanzari record pe piata telefoanelor mobile din intreaga lume, deoarece tot mai multi oameni aleg sa foloseasca telefonul in detrimentul PC-urilor pentru a accesa mediul online, iar in ceea ce priveste tabletele, vanzarea acestora se va dubla anual pentru urmatoarea decada.

In 2015 se preconizeaza ca va exista cate un telefon mobil pentru fiecare persoana din lume, in timp ce 80% din total PC-urilor actuale va fi inlocuit de smartphone-uri in urmatorii 2 ani. Pana in 2017 piata telefoanelor mobile va creste cu 35-40% in fiecare an. Acestea sunt motivele principale pentru care acum este momentul ideal pentru deschiderea unui magazin propriu QuickMobile.

Aceasta este franciza potrivita pentru orice antreprenor aflat la inceput de drum. El va beneficia de cei 8 ani de experienta a companiei pe tot parcursul activitatii sale.

“Data fiind unicitatea sistemului pe care il oferim, franciza este dedicata oricarei piete, indiferent de nivelul de dezvoltare pe care l-a atins pana in prezent”, declara Matei Tiboc, directorul Diviziei Online.

 

Pretul francizei este de 19,900 euro. Acesta include:

-          mobilierul, confectionat din materiale de cea mai buna calitate;

-          training-ul personalului;

-          aprovizionare in maximum 72 de ore;

-          suportul necesar in planificare, organizare, analiza de vanzari;

-          acces la experienta acumulata in cei 8 ani de activitate;

-          acces la peste 25 de brand-uri in exclusivitate;

-          contact cu cei mai importanti furnizori de accesorii din intreaga lume;

-          stoc de telefoane si  accesorii de peste 1 milion de euro, actualizat zilnic.

Mai multe detalii se gasesc la www.quickmobileshop.com