Rădăcini Grup - performanțe în domeniul vânzărilor auto în 2018

Live site

Creștere cu 14.3% a volumului de vânzări la nivelul Grupului Rădăcini

• Consolidarea cotei de piață la 3.3 % din total piață auto din România
• Cel mai mare volum de vânzări Opel, Mazda, Suzuki și Citroen din România în anul 2018
• Centrul de vânzări Rădăcini Auto Rulate Chitila
• O nouă divizie în Rădăcini Grup: Rădăcini Caroserii

Portofoliul de marci auto Radacini Grup

Evoluția vânzărilor

În anul 2018 Rădăcini Grup și-a continuat evoluția pozitivă a vânzărilor, având o creștere cu 14.3% față de anul precedent. Cu aceasta tendință continuă de creștere, grupul auto își consolidează o cotă de 3.3% din piața totală de autovehicule din România. Astfel, compania își păstrează poziția de jucător principal pe piața auto românească, livrând de-a lungul timpului un volum de peste 81.200 de autovehicule noi.

Deși piata auto în ansamblu este din ce în ce mai mult afectată de modificările legislative interne și internaționale și de multi alți factori micro și macroeconomici, Rădăcini Grup s-a bazat în creșterea sa pe portofoliul generos de mărci auto, pe rețeaua de centre integrate din șapte mari orașe și pe disponibilitatea unui stoc auto adaptat solicitărilor clienților.

Cu aceste avantaje competitive, Rădăcini Grup a obținut și în anul 2018 poziția de dealer cu cel mai mare volum de vânzări Opel, Mazda, Suzuki și Citroen din România.

În acest moment, Rădăcini este dealer autorizat (vânzări si service) pentru mărcile Opel, Volkswagen, Mazda, Suzuki, Citroen, Honda și Peugeot, dar și service autorizat pentru Audi, Chevrolet și Cadillac, fiind prezent în București, Brașov, Brăila, Constanța, Galați, Ploiești si Otopeni.

Centrul de vânzări Rădăcini Auto Rulate din Chitila

Deoarece piața de autovehicule second hand deține o cota impresionantă din piața totală (4 mașini rulate importate la o mașină nouă), Rădăcini Grup a dezvoltat în Chitila un parc auto destinat vânzărilor de autovehicule rulate. Locația are o suprafața de 5200 mp și permite amenajarea unui parc de 300 de mașini.

Echipa are o experiență de 10 ani în domeniul mașinilor rulate și și-a propus ca pe o piață atât de destructurată să ofere și acestui segment de clienți pachete integrate de servicii: vânzări, achiziții, evaluări, verificări, garanție, finanțare, asigurări, înmatriculări, buy-back/trade-in.

Mai multe detalii la: www.radaciniautorulate.ro

Rădăcini Caroserii

Rădăcini Caroserii este divizia din grup care oferă soluții complete și complexe de carosare pentru toată gama de autovehicule (transport marfă sau transport persoane). Astfel, Rădăcini Grup acoperă o cerere din ce în ce mai mare în privința soluțiilor tehnologice specifice diverselor activități socio-economice.

Soluțiile de carosare acoperă astfel adaptări specifice autovehiculelor de transport persoane, soluții de carosări frigorifice cu sisteme complete de temperatură controlată, autospeciale echipate complet pentru diverse activități (ex. laborator mobil medical, medicină legală, pompieri, atelier mobil), diverse tipuri de ambulanțe (transport pacienți, asistență medicală de urgență, terapie intensivă etc), dar și producția de autovehicule blindate și alte proiecte speciale.

Despre Radacini Grup

Apărut pe piaţă în 1991, Grupul Rădăcini are 28 de ani de activitate dedicată clienților săi in domeniul auto.

Grupul Rădăcini este prezent și pe piaţa echipamentelor de construcţii, fiind unic importator în România al stivuitoarelor Doosan, dar activează și în domeniul imobiliar (proiectul Aviatiei Tower) și al formării profesionale în domeniul auto, prin Grupul de Formare Profesionala (GFP) Master.

Pentru mai multe detalii accesați www.radacini.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/radacini-grup/radacini-grup-performante-in-domeniul-vanzarilor-auto-in-2018