Cererile in casatorie se tin lant la Radio 21!

BUCURESTI - 7 octombrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

...of, unde sunt vremurile in care baietii de la Radio 21 erau toti holtei si nici prin cap nu le trecea sa isi puna pirostriile? Acum se vede treaba ca odata cu succesul la radio vine si intelepciunea, pentru ca inca un DJ frumos din echipa Number 1 Hit Radio s-a hotarat sa se insoare.

Bogdan Moldovan, aka DJ Optick, si-a planificat in detaliu strategia cand a invitat-o pe iubita lui, Andreea, in vizita la el la radio. Andreea a venit sa il vada si s-a trezit purtata de mana in studio, unde Cristi Stanciu tocmai lansa Stirile Radio 21 pe finalul programului sau de ieri de la ora 13:00. Se pregatea sa intre in emisie Bogdan. Care, fix in toiul stirilor, a cerut-o pe Andreea de nevasta. Bogdan recunoaste ca au stat de vorba despre casatorie, dar nu a cerut-o niciodata oficial. Asa ca si-a luat inima in dinti si microfonul in dreptul gurii si in direct, in auzul natiunii, a pronuntat cuvintele magice: “Andreea, vrei sa fii sotia mea?” Iar Andreea, aproape plangand, a raspuns ca vrea.
Ceea ce inseamna ca veselul colectiv de la Radio 21, impreuna cu o seama intreaga de DJ si artisti din Bucuresti si din tara se pregatesc frumos de nunta. Ca doar o data in viata (Doamne ajuta!) se insoara Optick!

Bogdan si Andreea sunt impreuna din 2006, s-au cunoscut la un party pe plaja la Kudos in Mamaia si de atunci cu greu ii mai prinzi unul fara celalalt. Bogdan are 29 de ani, Adreea are 23 si, pentru ca tot s-au hotarat sa se ia, au zis sa se ia repede si la fel de nonconformist precum a fost facuta si cererea. Asa ca nunta, a anuntat Optick, este pe 15 octombrie, intr-o miercuri, mai exact miercurea viitoare. Pai cand sa aiba fetele timp de facut rochii, mai Bogdane?

Sa fie intr-un ceas bun si... s-o tinem tot intr-o nunta, daca tot ne-am pornit. Ca e veselie mare la Radio 21 tot timpul!

Despre Radio 21 Romania

www.radio21.ro
Laura Chivu
Oblio. Events. PR. Smile
laura.chivu@radio21.ro