MARIUS NEDELCU, ANIMAL X, BLAXY GIRLS, ALEX ŞI MONTUGA SUNT INVITAŢI SĂPTĂMÂNA ACEASTA LA MUZICA TA DE LA RADIO 21

BUCURESTI - 8 decembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Săptămână de săptămână, de luni până joi, de la orele 19.00, Radio 21 invită cei mai în vogă artişti români şi străini la « Muzica Ta », găzduită de Marian Soci.

Luni, după ora 19.00, va veni în studio Marius Nedelcu, fostul membru al trupei Akcent, cel care a făcut furori cu piesa « Rain » interpretată alături de Giulia.
Marţi, Soci va sta de vorbă cu băieţii de la Animal X, un come-back uluitor al anului 2008. Odată cu lansarea noului clip, « Nisip în vânt », numele lor a revenit pe buzele tuturor şi toată lumea aşteaptă să afle ce au surprize au mai pregătit. Tot marţi vor veni şi fetele de la Blaxy Girls, trupa de 5 fete
Miercuri, atmosfera se încinge la « Muzica Ta », pentru că este invitat un sex simbol al muzicii româneşti: Alex. După ce a cucerit o ţară întreagă cu vocea şi talentul lui la dans, Alex va împărtăşi ce planuri are pentru 2009.
Interviul de joi de la “Muzica Ta” îi va avea ca subiect pe cei de la Montuga. Soci va afla direct de la Mika şi Mihai cu ce artistă din România le-ar plăcea să colaboreze şi care va fi următorul extras pe single, după hit-ul “Sofia”.
Săptămâna aceasta Marius (ex-Akcent), Animal X, Blaxy Girls, Alex şi Montuga îţi dau întâlnire la “Muzica Ta” de la Radio 21.
Interviurile lui Marian Soci cu cei mai hot artişti ai momentului, poze şi cele mai proaspete ştiri din lumea muzicii te aşteaptă pe www.radio21.ro.

Despre Radio 21 Romania

www.radio21.ro
Raluca Puiu
PR Radio 21, Europa FM, Vibe FM
0733.33.22.00
raluca.puiu@europafm.ro