Mireasa pe NeVe a fost la probe pentru rochia si pantofii de mireasa

BUCURESTI - 3 octombrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Fecioara din Slanic, Mireasa Virgina de la Radio 21, e scutita de alergatura dupa haine de nunta si pregatiri. Pentru ca se ocupa Radio 21 de tot. Mireasa este cuminte si merge peste tot zambind. Primul drum – la analizele obligatorii, care au iesit impecabile.

Apoi – rochia de mireasa. Si nu oriunde: rochia miresei pe neve va fi facuta de Catalin Botezatu, care a primit-o foarte incantat la proba pe Mireasa cu gropite in obraji:
“Este o fata foarte frumoasa. Va avea o rochie cu spatele gol si cu un voal foarte lung. Va arata ca o printesa, de altfel i se potriveste descrierea”, spune Botezatu.

Pantofii – Sepala by Mihaela Glavan. “Vor fi pantofi decupati in fata, cu un joc de mat-lucios, care sa se potriveasca cu rochia facuta de Bote. Toc de 10 cm conic, jumatate din piele argintie, jumatate alb. Are picior frumos si este foarte foarte finuta si draguta, mi-a placut Mireasa”, spune Mihaela Glavan.

Ce urmeaza? Mireasa isi face lista de intrebari pentru cei 5 miri semifinalisti, pe care ii va asculta la Radio 21 toata saptamana viitoare.

Intre timp, echipa de experti – psihologul Mirela Zivari, parapsihologul Madame Lenoir si echipa Radio 21 intervieveaza mirii. “Sunt mai mult de 600 de inscrisi, intre 18 si 50 de ani. Vrem sa ii gasim Miresei noastre 5 optiuni reale, cei mai potriviti 5 pretendenti la mana unei fete atat de speciale”, explica Mirela Zivari.

Despre Radio 21 Romania

www.radio21.ro

Laura
laura.chivu@radio21.ro