Radio 21 sparge tiparele promotiilor radio cu primul reality radio show din Romania: Nunta pe NeVe

BUCURESTI - 12 septembrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Gasim doua persoane care NU SE CUNOSC intre ele – O EA si UN EL.
EA il cere pe EL in casatorie, in direct in Dimineata deMenta.
EA si EL se vad, pentru prima oara, direct in fata ofiterului de stare civila, si se casatoresc.

Nu e o farsa, nu e o gluma, nu e o casatorie de proba si nu e o casatorie de o zi, ca la Valentine’s Day. A inceput de astazi, este Nunta pe NeVe de la Radio 21, , primul reality radio show din Romania, in cadrul caruia doi oameni adevarati se casatoresc de-adevaratelea, la Primarie si la Biserica, fara ca cei doi miri sa se fi vazut vreodata inainte de momentul in care trebuie sa spuna DA.

Radio 21 revolutioneaza promotiile radio cu o campanie plina de continut, plina de umor si complet sarita de pe fix. Timp de 5 saptamani, pana pe 18 octombrie, echipa Radio 21 in frunte cu Mihai Morar si Daniel Buzdugan va gasi 5 necunoscute si le va chema in Dimineata deMenta. Din 5 finaliste va ramane una: MIREASA. Apoi va gasi 5 necunoscuti, ii va chema in Dimineata deMenta, iar din cei 5 Mireasa va cere in casatorie, in direct, pe unul singur, fara sa il vada. Vor urma apoi petrecerile de burlaci si de burlacite si... in sfarsit momentul in care cei doi miri vor da ochi unul cu altul: momentul Cununiei Civile. Daca zic DA, mai urmeaza si Cununia Religioasa si Nunta. Plus luna de miere in Bali, la hotel de 5 stele, cu totul inclus si cu bani de cheltuiala. Plus chiria platita pe un an de zile intr-un apartament in centrul Bucurestiului, pentru noul cuplu. Daca zic NU, urmeaza doar un mega party, de bucurie ca am petrecut 5 saptamani memorabile.

Nunta pe NeVe la Radio 21 mai inseamna si 5 saptamani in care concurentii vor umbla cu masti prin radio si pe strada, in care vom sta de vorba in direct la radio cu mame, cu soacre, cu fosti si foste, cu cei mai buni prieteni si cu cei mai aprigi dusmani si in care vom da teste cu detectorul de minciuni. Inseamna ca ii vom avea alaturi pe expertii Mirela Zivari (psiholog), Madame Lenoir (Clarvazatoare), Monica Anghel (consilier marital) si Izabela Ionita (consilier pentru viata privata). Inseamna si ca Mihai Morar si Daniel Buzdugan vor deveni nasi – ei ii vor cununa pe cei doi miri. Si mai ales inseamna ca vom crea un show cu totul si cu totul dement, asa cum ii sta bine Diminetii deMenta de la Radio 21.

Inscrierile pentru MIRESE au inceput deja. O sa fie show!

NUNTA PE NeVe! Pentru prima oara in Romania, numai la Radio 21!
www.nuntapeneve.ro si www.radio21.ro

Despre Radio 21 Romania

www.radio21.ro

Laura Chivu