Top Cele mai invidiate vedete din showbiz-ul românesc-stiumuzica.ro

BUCURESTI - 12 decembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Vineri, stiumuzica.ro a făcut public clasamentul celor mai invidiate vedete feminine din showbizul autohton, ţinând cont de expunerea acestora în 2008 în presă, de conturile bancare şi de vâlva creată de scandalurile în care au fost implicate

Ocupanta locului trei este Andreea Bănică Mitrea. După o relaţie de cincisprezece ani a reuşit să-i spună „da” impresarului ei Lucian Mitrea, oficializând relaţia pe 21 iunie. Deşi gurile rele au spus că acesta a înşelat-o de mai multe ori, cântăreaţa nu a ţinut cont şi, mai mult, îi va dărui un copil. După Giulia, ea este cea mai comentată vedetă în blogosfera românească din ultimul an. Anul acesta viaţa personală a adus-o în prim plan, nu muzica, iar modul în care au evoluat lucrurile au trezit din amorţeală bârfitorii şi tabloidele.

Pe poziţia a doua se clasează soţia lui Ştefan Bănică Jr., Andreea Marin Bănică. Ea a cochetat cu ideea de a se lansa în muzică, însă, până la urmă, s-a concentrat pe “cariera” de mămică. În mare, ea a ajuns să fie în mijlocul unor scandaluri “graţie” ocupantei primei poziţii. Au avut grijă să-şi spună “de dulce” chiar şi în posturile de peste an, s-a implicat în acţiuni caritabile, însă acestea au fost mai tot timpul comparate cu cele de care s-a preocupat cealaltă divă.

Evident, pe primul loc este Mihaela Rădulescu. A divorţat şi a luat viaţa rapid de la capăt. A reuşit performanţa ca în fiecare săptămână să apară cel puţin o dată în tabloide.
A crescut iar la capitolul popularitate (încă o lovitură pentru Andreea Marin Bănică) prin divorţul neaşteptat de Elan Schwarzenberg pentru mai tânărul Dani Oţil şi prin campania anti-fumat prin care a putut fi văzută în afişele din oraş în chiloţei roşii şi cămaşă sexy-descheiată, întrebându-i pe fumători dacă fumatul e singura lor plăcere.
În 2007, Mihaela Rădulescu şi-a făcut debutul în muzică, apărând pe albumul 'Romantica', lansat de trupa Taxi. După aceea, a continuat să se implice constant în proiectul 'Cutiuţa muzicală”, o serie albume cu piese pentru cei mici.

Clasamentul complet, dar şi reacţiile trezite de acesta, pe www.stiumuzica.ro, locul unde periodic apar noi topuri orginale realizate de o echipă specială de jurnalişti.

Despre Radio 21 Romania

www.stiumuzica.ro
Raluca Puiu
PR Radio 21, Europa FM, VIbe FM
0733.33.22.00
raluca.puiu@europafm.ro