Vali Barbulescu de la Vibe FM: tratament VIP la Chicago

BUCURESTI - 26 iunie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

DJ-ul Vibe FM Vali Barbulescu s-a intors plin de verva din turneul sau american, dupa ce a mixat si s-a plimbat la New York, Chicago si Washington. Incantat, fascinat si fericit, Vali Barbulescu povesteste ca a pus muzica in unele dintre cele mai tari cluburi din State.

“Club Vision din Chicago este cel mai bine cotat club de acolo si m-au tratat ca pe un super VIP, cu limuzina de 8 m care m-a dus la gig. Acolo, 1500 de oameni si vizualuri XXX pe ecrane. Evenimentul s-a numit Amsterdam Nights si avand in vedere ca mi-a placut si mie si le-a placut si lor, m-au invitat déjà sa revin acolo.”
In New York, Vali a facut o sedinta foto cu Alina Vacariu, model roman care locuieste de 12 ani in US si care este este extrem de bine cotata de toti marii designeri. Iar in Washington a mixat in `The Park on 14th’ - un club pe 3 etaje, exclusivist, unde clientii coborati din Bentley si Ferrari stau la bar si se distreaza fara nici o urma de superioritate fata de ceilalti clienti.

“Este o adevarata bucurie sa pui muzica intr-un club din State. De ce? Pentru ca in US in general oamenii merg la club pentru muzica, sa socializeze si sa danseze. Sunt adevarati party people indiferent de varsta sau statut social, nu 'meseni' ca la noi.

Vali Barbulescu s-a intors la Vibe FM si la matinalul sau Vibe UP mai plin de energie. Chiar daca, la revenirea in Bucuresti, a simtit, inca o data, ca Romania… mai are mult pana departe.

Despre Radio 21 Romania

www.vibefm.ro
Laura Chivu
Oblio. Events. PR. Smile.
laura.chivu@radio21.ro