Concert extraordinar – Poldi Big Band, la Sala Radio

BUCURESTI - 4 iunie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Luni, 4 iunie 2007, de la ora 19, în Studioul 'Mihail Jora' al Radiodifuziunii puteţi asculta live Big Band-ul Radio, dirijat de Ionel Tudor, care apare pe scenă având în deschidere o orchestră de tineri invitată din Germania: P.O.L.D.I. Big Band din Tuttlingen, aflată în turneu în România.

Orchestra - dirijată de muzicianul originar din România, Poldi Reisenauer - a susţinut primul concert în România, în 28 mai 2007, la Sibiu (unde a fost programată o serie de 6 concerte la Atrium Classic Cafe Jazz Nights), iar traseul lor musical, de nu mai puţin de 11 recitaluri, mai trece prin Avrig, Timişoara şi Braşov. În 4 iunie 2007 are loc singurul concert de la Bucureşti, care este totodată şi singurul radiodifuzat pe frecvenţele Radio România Cultural.

Concertul încheie stagiunea realizată de Radio România Cultural, în coproducţie cu Formaţiile Muzicale Radio, serie în care, incepand cu octombrie 2006, în fiecare lună, Big Band-ul Radio, dirijat de Ionel Tudor şi binecunoscutul comentator de jazz Florian Lungu, au prezentat publicului din studioul 'Alfred Alessandrescu' solişti sau compozitori români de jazz.

Despre Radio România

Directia Formatii Muzicale
Telefon: (+4) 021 319 05 12
Fax: (+4) 021 319 05 63
formatiimuzicale@srr. ro