Incepe Targul GAUDEAMUS Carte Scolara !

BUCURESTI - 19 septembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

In perioada 20 - 30 septembrie a.c., foaierul Salii de concerte „Mihail Jora” a Societatii Romane de Radiodifuziune va gazdui cea de-a cincea editie a Targului GAUDEAMUS Carte Scolara. Evenimentul este organizat de Radio Romania in colaborare cu Uniunea Editorilor din Romania, cu sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.
Deschiderea oficiala a editiei va avea loc joi, 20 septembrie a.c., ora 12.00.

Prin concept si prin formula de organizare, manifestarea isi propune sa rezolve o problema specifica pietei de carte la inceput de toamna, oferind un cadru adecvat pentru analiza, selectia si achizitionarea materialelor educationale necesare in noul an scolar. Oferta prezentata in cele aproape 30 de standuri cuprinde: manuale si auxiliare, lucrari din bibliografia scolara, lectii interactive pe suport multimedia, materiale didactice, ghiduri si indrumare pentru cadrele didactice.
Printre expozanti figureaza si in acest an multe dintre cele mai cunoscute si apreciate nume de pe piata editorial – educationala din Romania (editurile ALL, Carminis, Corint, Didactica si Pedagogica, Humanitas, Nemira, Niculescu, Paralela 45, Rao, Sigma, Teora etc.).

Programul de vizitare este urmatorul: luni – vineri, intre orele 10.00 si 19.00, sambata si duminica, intre orele 10.00 si 14.00.
In premiera, in incinta targului va functiona un Cafe Internet organizat cu sprijinul Caro Group, partener IT al Targurilor GAUDEAMUS.

Despre Radio România

Radio România - Forţa cuvântului

Str. G-ral Berthelot nr. 60-64, sector 1, Bucureşti
comunicareinterna@srr.ro