Radio Romania Cultural premiat la Salonul National de Psihologie

BUCURESTI - 12 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Radio Romania Cultural a primit Premiul de excelenta in psihologie 2007, pentru emisiunea Dosarele PSI realizata de Dorin-Liviu Bitfoi si Victor Popescu. Anuntarea si decernarea premiului a avut loc sambata, 10 noiembrie, in cadrul celei de-a doua editii a Salonului National de Psihologie.

Printre nominalizarile la sectiunea Mass-media s-au mai numarat posturile de televiziune Antena 1 (pentru emisiunea 9595 moderata de dr. Cristian Andrei), Prima TV (pentru emisiunea Supernanny moderata de Irina Petrea) si Romantica TV (pentru invitarea permanenta a unui psiholog la emisiunea Jurnalul public).

Castig de cauza a avut in acest an o emisiune radiofonica de cultura psihologica, axata pe temele importante celor patru domenii „psi”: psihologie, psihiatrie, psihanaliza si psihoterapii de diferite orientari – cu un accent special pe subiectele de psihanaliza clinica si culturala.

Emisiunea Dosarele PSI poate fi ascultata in fiecare zi de sambata de la ora 18.15, pe frecventele Radio Romania Cultural.

Despre Radio România

Radio România - Forţa cuvântului
Directia Comunicare si Marketing

Str. General Berthelot nr. 60-64, sector 1, Bucuresti
Tel: 303.1431
Fax: 303.1417
comunicareinterna@srr.ro