Se redeschide sezonul la Radio Romania Cultural

BUCURESTI - 11 septembrie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Radio Romania Cultural va propune in aceasta toamna cultura ca oglinda a unei vieti mai intense si mai profunde decat pare la prima vedere. Tumult, puls, forfota, diagrame culturale – se redeschide sezonul!

„Espresso” va da buna dimineata cu Ioan Budura si Radu Croitoru la ora 7.15.

De la ora 9.00 patrundem intr-o altfel de dimineata – cu tineri, strazi, tramvaie, muzica. O „Dimineata crossover” proiectata de Maria Balabas.

Noi nu ii citam pe clasici, ii citim. La „Texte si pretexte”, de la ora 10.00, cu Razvan Dolea si Valentin Protopopescu.
Prezentul cultural – tensiune electrizanta sau frecventa Radio Romania Cultural. „Timpul prezent” este discutat si intors pe toate fetele de Elena Vladareanu.

La pranz, e „Vorba de cultura”. Ema Stere si Attila Vizauer promit un huzur de care rareori ne mai bucuram astazi. Acela de a descoperi fetele si tendintele culturii romane in compania personalitatilor care o creeaza, invitate in studio pentru cate o saptamana.

Noutatile nu se opresc aici. Ramaneti alaturi de noi, plonjati in actualitatea culturala pana la 18.30, cand puteti merge cu „Expresul de seara”, alaturi de Anca Mateescu si Dana Pitrop.

Seara devenim meditativi si pe masura ce apune soarele putem spune linistiti ca noua ne plac toate piesele de la radio, mai ales daca sunt de teatru.

Iar sezonul abia s-a deschis.

Despre Radio România

Radio România
Serviciul Comunicare
Str. General Berthelot nr. 60-64, sector 1, Bucuresti
Tel: 303.1431
comunicareinterna@srr.ro