Cimitirul Caramidarii de Jos cheama concesionarii in vederea solutionarii situatiei juridice pentru locurile de veci

BUCURESTI - 28 februarie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Religie, Social

Live site

Cimitirul Caramidarii de Jos anunta concesionarii locurilor de veci si a celor de la pozitia 7 ani, care nu au situatia juridica clarificata, respectiv succesiuni, mosteniri, dar si restantierii contributiilor anuale sa se prezinte la cancelaria cimitirului Caramidarii de Jos.

Cimitirul Caramidarii de Jos cheama concesionarii in vederea solutionarii situatiei juridice pentru locurile de veci

Cimitirul Caramidarii de Jos este amplasat in Bucuresti, pe Soseaua Oltenitei, Nr. 4, Sector 4, la o distanta de aproximativ 3 km de biserica parohiala, si se poate ajunge si cu orice fel de mijloc de transport in comun, de suprafata sau subteran, care au statii comune cu Big Berceni.

Are ca vecinatati, in partea de nord, Soseaua Berceni, in partea de est, locatia diferitelor societati comerciale, in partea de sud, Cimitirul „Buna Vestire”, iar in partea de vest, Piata Sudului.

Cimitirul este imprejmuit, la fatada, pe o lungime de 220 de metri, cu un gard de beton, iar pe celelalte trei laturi, cu panouri din beton. Exista doua porti mari, una de acces a persoanelor si a autovehiculelor pe aleea principala, si o alta poarta mare, folosita pentru evacuarea deseurilor; la acestea se adauga si o poarta mica de acces care face legatura cu Cimitirul Parohial „Buna Vestire”.

Cimitirul are doua imobile si o anexa. Un imobil este format din camera mortuara, doua birouri ale administratiei cimitirului si o toaleta. Cel de-al doilea imobil este format din doua camere, folosite de catre ingrijitorii cimitirului pentru depozitarea diferitelor materiale si unelte; iar anexa, situata langa intrarea principala, este folosita pentru comercializarea obiectelor de cult.

Cimitirul Caramidarii de jos este racordat la utilitati, apa, energie electrica, canalizare, iar aleea principala este luminata electric si supravegheata video permanent.

Pe aceasta cale Parohia Caramidarii de Jos anunta concesionarii locurilor de veci si a celor de la pozitia 7 ani, care nu au situatia juridica clarificata, respectiv succesiuni, mosteniri, dar si restantierii contributiilor anuale sa se prezinte la cancelaria cimitirului Caramidarii de Jos, in zilele de marti si joi, intre orele 16:00 – 18:00, din Soseaua Berceni nr. 4, sector 4, Bucuresti, in termen de 90 de zile, potrivit statutului BOR, si Regulamentului de functionare si organizare a cimitirelor Parohiale, din cuprinsul Eparhiilor, pentru solutionare.

 

Despre Cimitirul Caramidarii de Jos

Cimitirul Caramidarii de Jos poarta acceasi denumire ca si biserica parohiala. O harta a Bucurestiului din anul 1938, denumea cimitirul ”Trei coceni”, intrucat, la vremea aceea, se afla langa terenurile cultivate cu asemenea culturi. Cimitirul este proprietatea Parohiei „Caramidarii de Jos”, din Strada Piscului, Nr. 3, Sector 4, Bucuresti, fiind administrat de catre Consiliul Parohial, Epitropul si preotul paroh, potrivit Statutului BOR, iar pentru desfasurarea activitatilor specifice cimitirului dispune de doi angajati (ingrijitori), care sunt trecuti in schema de salarizare a parohiei. Anul infiintarii Cimitirului „Caramidarii de Jos” este 16 Iunie 1912, iar pana la aceasta data cimitirul se afla in curtea bisericii parohiale.