Al 53lea Europa Forum LIONS

BUCURESTI - 15 octombrie 2007

Comunicat tip General in Social

In perioada 18 - 20 octombrie 2007 va avea loc la Palatul Parlamentului al 53-lea Forum European al Cluburilor Lions. Manifestarea reprezinta cel mai important eveniment european anual al membrilor Asociatiei Internationale a Cluburilor Lions.

Aceasta asociatie este printre cele mai numeroase asociatii de voluntariat mondiale.
Romania este membru al Asociatiei din anul 1990, atunci cand in tara noastra s-au infiintat primele cluburi de acest gen la Bucuresti si Craiova.
Partener al Organizatiei Natiunilor Unite, Asociatia Internationala a Cluburilor Lions are ca motto “We Serve” (Noi servim), care defineste caracterul voluntar si dezinteresat al membrilor sai.

Fiecare Forum are un motto stabilit de catre presedinte. Anul acesta presedinte al Forumului este Domnul Benedict Ancar, membru al clubului Curtea Veche - Bucuresti, iar motto-ul ales este “Time to care, time to share!”.
Cu totii suntem prinsi in viata de zi cu zi, iar activitatea lionistica din cluburile LIONS prin voluntariatul membrilor este desfasurata in masura timpului si posibilitatilor fiecaruia, ceea ce exprima prima parte a motto-ului: Time to care!
Din cand in cand este bine ca toti membrii LIONS sa se intalneasca si sa impartaseasca din experienta acumulata, sa lege noi prietenii, sa elaboreze noi proiecte, astfel incat familia lionistica europeana sa se imbogateasca de la an la an: Time to share!

La eveniment sunt asteptati sa participe membri din toata Europa, precum si membri din alte colturi ale lumii (S.U.A., Japonia, Kenya, India, Canada, Noua Zeelanda etc.), in total peste 1000 de participanti.
Se vor discuta si impartasi experiente si idei noi, avand ca tel comun ajutorarea celor aflati in nevoie, fie ca aceste nevoi sunt materiale, fie ca sunt spirituale.
Pe parcursul celor 3 zile de Forum sunt organizate sedinte in cadrul carora sunt prezentate rezolutii din partea tarilor membre, care sunt supuse votului.

In paralel cu desfasurarea celui de-al 53-lea Forum European LIONS 2007 va fi amenajata o expozitie (Agora) in incinta Centrului International de Conferinte, Palatului Parlamentului, Bucuresti.
Agora este locul in care participantii se pot intalni pentru a dezbate diverse aspecte ale vietii lionistice si unde ii pot cunoaste pe cei care au sprijinit lionistii in actiunile lor.

In ziua de joi, 18 septembrie 2007, orele 16:30 - 17:30, in Sala Mica din Hol C1, Palatul Parlamentului se va desfasura Conferinta de presa la care si-au anuntat prezenta:

Benedict Ancar - Presedintele Europa Forum 2007
Mahendra Amarasuriya - Presedintele International LIONS

Jurnalistii care doresc sa participe la Conferinta de Presa se pot acredita fie descarcand Formularul de Acreditare de pe www.europaforum2007.ro fie la fata locului.

Programul Forumului

Program vizitare Agora
Miercuri, 17 octombrie 2007 14:00 - 19:00
Joi, Vineri, Sambata, 18 - 20 septembrie 2007 08:00 - 19:00

Program de inregistrare si informare participanti
17 octombrie 14:00 - 19:00
18 - 20 octombrie 200708:00 - 20:00


Pe aceasta cale dorim sa le multumim partenerilor nostri care au contribuit la buna organizare a acestui Forum:

SWISS GLASS, NAPOLACT- FRIESLAND FOODS, BADEA&PARTNERS, VINIA IASI, MARINEX PRINT, CRAMELE HALEWOOD, URSUS, MONDOLINGUA, PROLINGUA, TRADUCERI LUCHINI, INTESOL, DARKAFFÉ, BGS.

Despre RALCOM EXHIBITIONS SRL

Managementul Forumulul European 2007 este asigurat de compania Ralcom Exhibitions specializata in organizarea de congrese si expozitii, asigurand toate serviciile de organizare si facilitatile generale si tehnice aferente acestui tip de evenimente.

RALCOM EXHIBITIONS
Biroul Congrese si Expozitii
Tel./Fax: 021/210.65.40, 021/211.30.60
registration@europaforum2007.org